• Menu

#AgemOmmetje stopt, wandel mee in ons nieuwe team!

Afgelopen maanden is er fanatiek gewandeld in de Achterhoek. In alle #AgemOmmetje groepen zijn veel XP's en medailles verzameld, en er zijn prachtige inzendingen voor de maandthema's gedaan. Per 1 juli sluit #AgemOmmetje definitief. Sluit je aan bij ons nieuwe team AgemAchterhoek met code L3L9B. Iedereen is welkom!

Elke dag een wandeling van minimaal 20 minuten maken is belangrijk voor je hersengezondheid. Met #AgemOmmetje kan heel de Achterhoek afgelopen maanden op afstand samen wandelen. Voor iedere wandeling van meer dan 20 minuten worden XP's gehaald, daarnaast kunnen wandelaars medailles verzamelen voor extra punten. In totaal zijn er in #AgemOmmetje bijna 8.000 ommetjes gelopen, van in totaal 5.178 uur!

Iedere maand is een nieuw thema bekendgemaakt waarvoor wandelaars, onder vermelding van #AgemOmmetje, op Social Media foto's konden inzenden. Hier zijn erg mooie inzendingen op binnengekomen die je ook hieronder vindt. Zij wonnen het boek 'Zo zie ik het' van Linda Commandeur, een boek dat perfect aansluit bij het doel van Agem Ommetje, namelijk wandelen, stilstaan en genieten in en van onze mooie Achterhoek.

De top 5 van #AgemOmmetje

In de #AgemOmmetje finalemaand wandelden we nog één maand samen voor de overwinning! Deze maand niet met een maandthema, maar voor een plekje in de top 5. De top 5 (dd 1-6-2021, hiernaast te zien) is inmiddels bekend,
de winnaars hebben een leuke give-away gekregen!

Per 1 juli is #AgemOmmetje gesloten. Iedereen die samen wil blijven wandelen in een Achterhoekse wandelgroep kan mee wandelen in onze nieuwe groep AgemAchterhoek met code L3L9B.

Blijf vooral foto's en routes delen met #AgemOmmetje op Social Media!

#AgemOmmetje maandthema winnaars

Vrouw wandelt op een weg
Screenschot Ommetje App
Winnaar februari, thema vogelhuisjes
Winnaar februari

Thema: Vogelhuisjes
Ingezonden door Erik Mol

Winnaar maart, thema zonsopgang en ondergang
Winnaar maart

Thema: Zonsopgang en zonsondergang
Ingezonden door Ans Lepoutre
Klik foto voor fullsize (aanrader!)

Winnaar april, thema de natuur loopt uit
Winnaar april

Thema: De natuur loopt uit
Ingezonden door Mathijs Schreur
Klik foto voor video