‘Doe Gewoon Watt’ zet de volgende stap met CIVON Zonnedak

16-01-2024

In Gemeente Oude IJsselstreek is de lokale energiecoöperatie DoeGewoonWatt bezig hun eerste zonnedak te realiseren op het DRU Industriepark in Ulft. Onze Energie Expert Ruud, van ons Project- en adviesbureau, begeleidt de coöperatie bij dit project van het begin tot eind.

Begeleiding van A tot Z
Op verzoek van de energiecoöperatie delen en ontwikkelen we onze kennis en expertise. In dit geval rondom het realiseren van een zonnedak. Als Energie Experts beschikken wij over de nodige kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van onderzoek, het ontwikkelen van programma’s en het leiden van dit soort projecten. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan toegankelijke en betaalbare energie in de Achterhoek, in het bijzonder het doel van de gemeente Oude IJsselstreek: Een energieneutrale gemeente in 2030, met behoud van het dierbare landschap.

Meer weten over dit project?

Voor meer informatie over het CIVON Zonnedak en onze bijdrage aan dit project, wordt er een informatieavond georganiseerd. Deze vindt plaats op 25 januari 2024, om 20.00 uur, bij CIVON aan de Hutteweg 32 in Ulft. Ook Ruud zal hier aanwezig zijn. Via deze link kun je meer informatie vinden en je inschrijven.

Betaalbare energiezekerheid in de Achterhoek
Zijn jullie als energiecoöperatie van plan om samen energie op te wekken? Als de regionale coördinator van het Energie Samen ontwikkelfonds bieden wij de nodige hulp. Onze Energie Experts helpen je - vanuit de missie naar betaalbare energiezekerheid voor iedereen in de Achterhoek - graag op weg! Lees meer over deze dienst op onze Project- en adviespagina. Daar lees je ook meer over Zonnekoning Ruud.