Meer dan werk.

Wij zijn een maatschappelijke Achterhoekse organisatie. Vanuit intrinsieke motivatie zetten wij ons dagelijks in voor energietransitie in de Achterhoek. Met ons hele team werken we samen aan een duidelijke missie. Dat geeft energie!

Samen zijn wij de Energie Experts.

Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van Agem Energie Experts. Wij werken als één team binnen een vereniging van organisaties die vanuit hun eigen expertise bijdragen aan het gemeenschappelijke doel: betaalbare energiezekerheid voor de Achterhoek.

Wil jij ook een baan die meer biedt dan alleen een salaris? Kijk of er een passende vacature voor jou is of stuur een originele open sollicitatie!

Openstaande vacatures

Afstuderen/stage

Afstuderen/stage

Ben jij op zoek naar een leuke, interessante en vooral leerzame stage? Kom afstuderen of stagelopen bij de meest energieke organisatie van de Achterhoek! Wij hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar in verschillende vakgebieden.

Open Sollicitatie

Open Sollicitatie

Zijn er geen passende vacatures, maar denk jij wel een aanvulling te kunnen zijn op ons team? Dan horen we graag van je!

Medewerkers aan het woord

Cato Moens
‘In mijn werk bij Agem Energie Experts komen alle dingen samen die ik belangrijk vind en waar ik energie van krijg! Naast samenwerken aan een betekenisvol doel om ook onze kinderen een mooie groene Achterhoekse toekomst te kunnen geven, creëren we een werkomgeving waarin respect en integriteit voorop staan, waarin professionals kunnen groeien en bloeien en potentieel ten volle benut wordt.’

 

Alfred Veenstra
‘Als organisatie zijn we enorm in ontwikkeling. Dit biedt veel kansen om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Ik zet mij elke dag in om de Achterhoek duurzamer te maken en ben blij dat te kunnen doen in een inspirerende omgeving met leuke collega’s!’

 

Sophie Waenink
‘Ik werk in Team Energieloket Achterhoek. Het mooie aan ons werk vind ik dat we er voor alle Achterhoekers zijn. Je kunt bij ons terecht voor informatie over besparingsmogelijkheden, wat je budget ook is. Aan de slag zijn in mijn eigen regio en voor mijn eigen regio, daar krijg ik energie van.’

Een goed team is goud waard.

Wij stellen onze energieke enthousiastelingen graag aan je voor! En dit is een mooi stel hoor! De een wordt blij van kilowatturen, anderen van ambitieuze wijkteams of een mooie campagne. Allemaal zetten zij zich in voor betaalbare energiezekerheid voor de hele Achterhoek.

Ontmoet de Energie Experts

Wil je meer weten hoe wij tijdens de sollicitatieprocedure jouw gegevens verwerken? Lees dan onze aanvullende privacyverklaring voor sollicitaties.