Afstuderen of stage.

Ben jij op zoek naar een leuke, interessante en vooral leerzame stage?

Kom afstuderen of stagelopen bij de meest energieke organisatie van de Achterhoek! Wij hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar in verschillende vakgebieden.

Agem zet zich in voor de Achterhoek. Niet alleen op het gebied van energie, maar ook op het gebied van ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat wij jou graag helpen bij het doorlopen of afronden van jouw studie. En andersom zijn wij benieuwd naar de frisse blik, ideeën en energie die jij komt brengen!

Wat ga je doen?

Wat je bij ons gaat doen is natuurlijk helemaal afhankelijk van de studie die jij volgt en het team waarin je terecht gaat komen. Op basis van jouw studie, de behoefte die wij hebben op dat vakgebied, het type stage (afstuderen of meeloopstage) én jouw wensen bepalen we wat je precies gaat doen bij ons.

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan je motivatie, CV en informatie over je huidige opleiding of opdracht naar sollicitaties@agem.nl. Ook horen wij graag hoeveel uur je stage dient te lopen en in welke periode je ons team wil komen versterken. Je kunt ook direct ons sollicitatieformulier invullen.

Wil je meer weten hoe wij tijdens de sollicitatieprocedure jouw gegevens verwerken? Lees dan onze aanvullende privacyverklaring voor sollicitaties. Deze privacyverklaring is van toepassing voor al onze werkmaatschappijen.

Direct solliciteren