• Menu

Masterclass Duurzaam Ondernemen 1 juli 2021

22 juni 2021

Wil jij duurzaam ondernemen en vraag je je af hoe je dit het beste aan kunt pakken en waar je het beste kunt beginnen? Achterhoek Onderneemt Duurzaam organiseert op 1 juli een online Masterclass Duurzaam Ondernemen voor vroege vogels van 8:00 tot 9:00 uur.

Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD) is een initiatief voor en door ondernemers dat is ontstaan vanuit de Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek (SIKA).  AOD helpt ondernemers in de Achterhoek om duurzamer te ondernemen en om energie te besparen. Meer winst met minder energie. Tijdens de online masterclass krijg je concrete handvatten en ideeën, maar ook inzicht in wat klanten van jou als ondernemer verwachten. Je hoort wat jij kunt doen om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Aanmelden masterclass duurzaam ondernemen

De masterclass op 1 juli a.s. is bedoeld voor alle bedrijven uit de Achterhoek die graag willen weten wat duurzaam ondernemen voor hen kan betekenen. Deelname is gratis. Je kunt je hier aanmelden.

Energiescan voor ondernemers

Daarnaast biedt AOD ondernemers een energiescan aan, waarmee in beeld gebracht wordt welke energiebesparing het bedrijf kan halen, welke energiebesparende maatregelen genomen kunnen worden, wat de beste volgorde is voor maatregelen, wat de terugverdientijden zijn, welke financiële mogelijkheden (en subsidies) er zijn. Daarnaast kan de ondernemer onafhankelijk advies inwinnen.

Het initiatief wordt ondersteund door de provincie Gelderland, de gemeenten Doetinchem, Berkelland, Oost-Gelre, Bronckhorst, Oude IJsselstreek en Winterswijk, de 8RHK-ambassadeurs, VNO-NCW Achterhoek, Omgevingsdienst Achterhoek en alle lokale ondernemersverenigingen.

Masterclass Duurzaam Ondernemen 1 juli 2021
Energiebesparen