• Menu

Loop jij een ommetje met ons mee?

Doe met ons mee aan dé wandelcompetitie van de Achterhoek! Ga de uitdaging aan met andere Achterhoekers door dagelijks een Ommetje van minimaal 20 minuten te maken. Zo wandel je samen, zonder dat je op dezelfde locatie hoeft te zijn. Daarnaast kun je in de app allerlei medailles en levels behalen. En ontvang je in de app ook zo nu en dan een ‘hersenweetje’ van prof. dr. Scherder.

Doe mee

Elke dag een wandeling van minimaal 20 minuten maken is belangrijk voor je hersengezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Extra belangrijk in deze gekke corona-tijd! En waar is het beter en mooier te wandelen dan in onze mooie Achterhoek? Daarom zijn wij bij Agem gestart met de Ommetje-app! Dit is een initiatief van de Hersenstichting en hoogleraar neuropsychologie prof. dr. Erik Scherder. Wandelen houdt je hersenen gezond en het wordt nog leuker met deze app. Binnen ons team is de app al een groot succes!

Deel mee

Elke maand maken wij op onze website en social media een ommetje thema bekend. Deel op basis van dit thema jouw foto’s, video’s en/of verhalen over jouw ommetje onder vermelding van #AgemOmmetje. Iedere maand kiezen wij hier de leukste/mooiste/meest originele inzending uit en die krijgt van ons een leuke give-away. Misschien gebruiken wij jouw ingezonden materiaal, uiteraard alleen als jij daar toestemming voor geeft, zelfs in onze uitingen! Heb jij een prachtige wandelroute ontdekt? Deel deze dan ook met #AgemOmmetje en bekijk de inzendingen van je mede Achterhoekers!

Zo doe je mee

1. Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store
2. Maak een account aan
3. Voer de unieke bedrijfscode voor Agem in: HCF3L
4. Kies voor jouw groep (zie hieronder)
5. Voltooi je registratie
6. Loop een Ommetje!

Groepen

 • Verduurzamers
  Deze groep is speciaal voor alle Achterhoekers die een dienst of product van Agem afnemen. Heb jij bijvoorbeeld een lening of een adviesdienst aangevraagd bij Agem Energieloket? Of neem jij energie af via Agem? Dan ben jij een verduurzamer, kom bij deze groep!
 • Coöperatieleden
  Ben jij aangesloten bij een lokale energiecoöperatie die lid is van Agem? Dan kun je in deze groep terecht.
 • Energiecoaches
  Deze groep is speciaal voor alle energieadviseurs en energiecoaches van Agem Energieloket.
 • Achterhoekers
  Val jij buiten de bovenste groepen? Maar geniet jij als trotse Achterhoeker wel van een mooie wandeling door onze omgeving? Kom dan bij de Achterhoekers!
Oproep Agem voor Ommetje
Ommetje campagnefoto