Zonnige bedrijven in de Achterhoek.

Ook als ondernemer kan je niet om de energietransitie heen. Wij snappen dat jij je tijd liever besteedt aan het bouwen aan je bedrijf. Daarom helpen wij ondernemers namens Achterhoekse gemeenten binnen het programma Zonnige Bedrijven om dit samen te doen.

Ondernemer in een eigen pand?

Als Achterhoekse ondernemer in een eigen pand kan je geld verdienen met je dak en bijdragen aan de energietransitie in de Achterhoek! Door zelf stroom op te wekken blijft een groot gedeelte van de investeringen en de energiekosten in de Achterhoek én stimuleren we de lokale werkgelegenheid, denk maar aan de leveranciers en installateurs van de installaties.

Meld je aan voor Zonnige Bedrijven en ontvang een uitgewerkte businesscase waarin zichtbaar wordt óf en zo ja hoe interessant het is om van jouw dak een zonnedak te maken. Zo werk jij aan jouw bedrijf en draag je tegelijk bij aan de energietransitie.

Krijg kosteloos advies namens jouw gemeente.

In zeven Achterhoekse gemeenten komen bedrijven in aanmerking voor een kosteloze quickscan. Deze wordt jou als Achterhoekse ondernemer via Agem Energie Experts aangeboden namens de deelnemende Achterhoekse gemeenten

Staat het logo van jouw gemeente onderaan deze pagina? Dan doet jouw gemeente mee met Zonnige Bedrijven!

De voordelen van een zonnig bedrijf.

  • Je kan aanspraak maken op subsidies en fiscale aftrekregelingen. 
  • Interessant ten opzichte van de energieprijzen. 
  • Geef je onderneming een groener gezicht en draag actief bij aan CO2-reductie.
  • Je draagt als Achterhoekse ondernemer bij aan het versterken van onze regio. 

Elk dak is uniek. Laat Ruud de voordelen voor jouw specifieke situatie uitzoeken.

Meer weten of vrijblijvend aanmelden?

Heb je vragen over het programma Zonnige Bedrijven of wil je eerst meer weten over het verloop van jouw aanvraag? Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even bellen. Bel (0314) 820 388, vraag naar Ruud Krabbenborg en vermeld even dat je belt over Zonnige Bedrijven. 

Geheel vrijblijvend aanmelden kan door jouw jaarafrekening en huidige verbruik te mailen naar projecten@agem.nl

Met jouw laatste jaarafrekening kan Ruud direct aan de slag!

"Onze expert Ruud heeft in de afgelopen jaren vele Achterhoekse bedrijven geadviseerd over de mogelijkheden van een zonnedak. Stuur een mail met jouw laatste jaarafrekening en eventueel je huidige stroomverbruik en Ruud gaat geheel vrijblijvend voor jou aan de slag!

Jaarafrekening of verbruik niet bij de hand? Stuur een mail met je contactgegevens en we bellen je op een moment dat het jou uitkomt!

Mail jouw laatste jaarafrekening en/of huidige verbruik!

Meer doen dan een zonnedak?

Met het programma Zonnige Bedrijven helpen we Achterhoekse ondernemers die met een zonnedak hun eigen groene stroom willen opwekken. Wil je op een andere manier met jouw bedrijf bijdragen aan de energietransitie? Dan verwijzen we je graag door naar Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek, DOA. Als ondernemer kun je bij hen terecht voor vragen, begeleiding en ondersteuning op het gebied van energie en circulariteit. Maar ook als je als bedrijvenpark of winkelcentrum samen met andere ondernemers aan de slag wil met verduurzamen, bieden zij hierbij ondersteuning.

Website DOA bezoeken