• Menu

Persinformatie over Agem.

Persinformatie over ons merk Agem.

Agem heeft zich sinds de oprichting in 2013 in hoog tempo ontwikkeld. Deze snelle ontwikkeling is voor ons aanleiding om scherp te kijken naar onze eigen organisatie en de manier waarop wij Agem presenteren. Dit heeft tot gevolg dat wij vanaf 2020 onze organisatie niet meer presenteren als AGEM, maar als Agem.

Onze organisatienaam is daarmee niet meer alleen een afkorting van de Achterhoekse Groene Energiemaatschappij, maar een herkenbare naam die op zichzelf staand gebruikt zal worden en beter past bij het volledige dienstenpakket van onze maatschappelijke onderneming.

Bij vermelding van onze organisatie vragen wij je rekening te houden met het volgende:

 • Onze organisatie heet Agem
  Wij zien liever niet AGEM, de Agem of de Achterhoekse Groene Energiemaatschappij terug in publicaties.
 • Indien vermelding van het type organisatie gewenst is; wij zijn een energiecoöperatie
 • Ons logo bestaat uit onze organisatienaam en onze pay-off “Energie voor mekaar”. Het logo kun je hieronder downloaden. Mocht je een ander bestand nodig hebben, neem dan contact op met onze Marketing Communicatie afdeling.
 • Ons doel, de Achterhoek energieneutraal in 2030, is een streven waar we allemaal samen naar toe werken. Om dit te bereiken willen wij zoveel mogelijk Achterhoekers informeren en enthousiasmeren om mee te doen. Daarom vragen wij je bij publicaties te verwijzen en/of te linken naar onze website www.agem.nl

Download hier het Agem logo. 

Persinformatie over Agem Energieloket.

Agem voert hét Energieloket uit voor de Achterhoekse gemeenten. Dit Energieloket draagt bij aan de algemene doelstelling van Agem en gaat vanaf 2020 verder als Agem Energieloket. Deze nieuwe benaming vervangt het verduurSaam energieloket. Lees hier meer over onze gefinancierde activiteiten.

Bij vermelding van Agem Energieloket vragen wij je rekening te houden met het volgende:

 • Wij communiceren met Agem Energieloket
  Het verduurSaam energieloket bestaat niet meer, dit is overgegaan in Agem Energieloket. In lopende tekst gebruiken we altijd een hoofdletter voor zowel Agem als het Energieloket.
 • Voor Agem Energieloket hebben we een specifiek logo. Het logo kun je hieronder downloaden. Mocht je een ander bestand nodig hebben, neem dan contact op met onze Marketing Communicatie afdeling.
 • Op onze website hebben wij een specifieke omgeving voor geïnteresseerden voor Agem Energieloket. Hiervoor vragen wij je te verwijzen en/of te linken naar www.agemenergieloket.nl.

Download hier het Agem Energieloket logo. 

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Marketing Communicatie afdeling via marcom@agem.nl of (0314) 820388