• Menu

Energiek Megchelen. 

Energiek Megchelen is opgericht om de energietransitie in Megchelen aan te jagen én de inwoners van Megchelen daar zoveel mogelijk van te laten profiteren. De coöperatie zet zich daarom in voor het opwekken van duurzame energie, het hebben van (mede) zeggenschap over waar en hoe er in Megchelen duurzame energie wordt opgewekt en het ten goede komen van de opbrengsten aan de inwoners van Megchelen.

Het stimuleren van het gebruik van duurzame energiebronnen, krijgt invulling door de realisatie van een postcoderoosproject.

  • Energiek Megchelen is opgericht in 2019 en is lid van Agem sinds 2019.
  • De coöperatie is actief in Ulft (postcode 7071), Azewijn (postcode 7045), Varsselder-Veldhunten (postcode 7076), Netterden (postcode 7077), Megchelen (postcode 7078), Gendringen (postcode 7081) en Voorst (7083).
Logo Energiek Megchelen

Postcoderoosprojecten.

Samen met Agem heeft Energiek Megchelen een postcoderoosproject opgezet. Klik hieronder door voor meer informatie over dit project.

Bron in wording
Je kunt deelnemen

Energiecoöperatie Energiek Megchelen u.a.
Megchelen

Energiecoöperatie Energiek Megchelen u.a.

Contact. 

Wil je meer weten over Energiek Megchelen en de mogelijkheid om lid te worden? Bekijk dan de website. Voor direct contact kun je mailen naar info@energiekmegchelen.nl.  

Website Energiek Megchelen