Energie opwekken.

Dat doen we duurzaam, lokaal en met mekaar.

Agem ondersteunt bij de realisatie en exploitatie van duurzame energiebronnen. We bundelen kennis en kracht om duurzame energie lokaal op te wekken. Energie afkomstig van zon en wind, maar ook bijvoorbeeld waterkracht, mest en snoeiafval. 

Bij Agem doen we het samen, 'met mekaar'. Lokaal opgewekte energie wordt lokaal benut en zeggenschap, eigendom én de opbrengsten blijven in de Achterhoek. Bij grote projecten gaan wij voor minimaal 50% lokaal eigendom en zeggenschap, zodat we in de Achterhoek zelf grip houden op onze eigen energievoorziening. Lees hier meer over onze missie als maatschappelijke onderneming

Populair binnen energie opwekken.

Zelf opwekken als particulier

Zonnepanelen op je woning

Opwekken als coöperatie

Gebruik een gezamenlijke opweklocatie

Opwekken als ondernemer

Van boerenbedrijf naar zonneboer

Zelf duurzame energie opwekken? Ontdek de mogelijkheden! 

Steeds meer Achterhoekers maken gebruik van zonnepanelen. Dat is niet vreemd, want inmiddels is het een zeer rendabele investering geworden. Wij vertellen je graag de belangrijkste informatie over de aanschaf van zonnepanelen en laten je kennismaken met betrouwbare aanbieders van zonnepanelen in de regio.

Ja, ik wil zelf groene energie opwekken!

Onze Premium Partners.

Er zijn veel bedrijven die jou kunnen helpen bij het opwekken van energie. Van het maken van berekeningen en advisering over een pv-installatie, tot de daadwerkelijke montage op locatie. Agem zoekt hierbij steeds de samenwerking met lokale partners, die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Samen zetten we ons in voor het versterken van onze regio. Graag presenteren wij onze samenwerkingspartners aan jou!

Bekijk onze Premium Partners

Nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over energie opwekken en onze projectontwikkeling?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen