Zonnige Bedrijven in de Achterhoek.

Ondernemer of vastgoedeigenaar en een pand met een dakoppervlak groter dan 500 vierkante meter? Dan heb je vast eens nagedacht of er zonnepanelen op je dak gelegd kunnen worden.

We snappen dat jij als ondernemer liever je tijd steekt in bouwen aan je bedrijf. Daarom voert Agem in opdracht van de Achterhoekse gemeenten en met steun van Provincie Gelderland het programma Zonnige Bedrijven uit. Doel: Achterhoekse ondernemers ontzorgen en een kant-en-klare businesscase uitwerken waarin zichtbaar wordt óf en zo ja hoe interessant het is om van jouw dak een zonnedak te maken. 

Als Achterhoekse ondernemer kan jij met deelname aan Zonnige Bedrijven het verschil maken. Door zelf stroom op te wekken blijft een groot gedeelte van de investeringen en de energiekosten in de Achterhoek én stimuleren we de lokale werkgelegenheid, denk maar aan de leveranciers en installateurs van de installaties.

Download hier onze brochure of ga naar onze Zonnige Bedrijven website voor alle programma-info. 

Klik hier voor vrijblijvend aanmelden en/of contact

Kostenloos een uitgewerkte businesscase waarin zichtbaar wordt hoe interessant een zonnedak voor jou als ondernemer kan zijn.
Kostenloos een uitgewerkte businesscase waarin zichtbaar wordt hoe interessant een zonnedak voor jou als ondernemer kan zijn.

Terugleveren.

Wek jij zelf energie op en is dit meer dan je zelf verbruikt? Dan kun je deze energie terugleveren aan Agem. Door deze energie terug te leveren, kunnen wij meer Achterhoekers voorzien van echte Achterhoekse energie! Neem voor meer informatie over terugleveren contact met ons op.

Neem contact met ons op