• Menu
Streekenergie

Heb jij al Streekenergie

Onder het label Streekenergie is Agem aangesloten als wederverkoper bij Energie VanOns, al vier jaar op rij de groenste energieleverancier van Nederland. En nog coöperatief ook! Streekenergie maakt het mogelijk om de energievoorziening in de streek zoveel mogelijk in eigen hand hebben. Voor en door Achterhoekers tegen een eerlijke prijs. Het doel is niet geld verdienen, de opbrengst gaat terug de regio in.

Bereken jouw maandbedrag.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om via bovenstaande link Streekenergie af te nemen bij Energie VanOns. Dit heeft Energie VanOns moeten besluiten, omdat de risico’s van het onbeperkt aannemen van nieuwe klanten binnen de huidige energiemarkt te groot zijn. Met name als het gaat om 1-jaar vaste contracten. Wij hopen natuurlijk dat de situatie in de energiemarkt, in het bijzonder de recentelijke stijging van de gasprijzen, snel weer stabieler wordt zodat het weer mogelijk wordt om via Streekenergie je energie af te nemen bij Energie VanOns. Op dat moment kun je via bovenstaande link weer je maandbedrag berekenen en de overstap maken op energie uit eigen streek.

Vragen?

Kijk of jouw vraag er al tussen staat op de veel-gestelde-vragen pagina, of neem contact op met onze klantenservice.

Hulp bij financiële problemen.

De energieprijzen zijn de laatste periode flink gestegen. Heb je te maken met financiële problemen door de hoge energierekening? Jouw gemeente kan je hierbij helpen. Lees meer.