Jouw eigen Woningverbeterplan!

Veel woningen in de Achterhoek zijn gebouwd vóór 1976. Voor een groot deel van deze huizen geldt dat het wooncomfort verbeterd kan worden en dat de energierekening waarschijnlijk best een stukje lager kan. Bijvoorbeeld door het isoleren van spouwmuren, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp of energiezuinige verwarming. Het Woningverbeterplan geeft inzicht in de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Is jouw woning toe aan verbetering? Of wil je inzicht in de huidige staat van jouw woning? Laat dan voor slechts €75,- jouw eigen unieke Woningverbeterplan opstellen!

Meld je aan!

Woningverbeterplan

De voordelen van jouw eigen unieke Woningverbeterplan:

  • Inzicht in de huidige staat van jouw huis.
  • Overzicht van de mogelijkheden om je wooncomfort te verhogen.
  • Overzicht van de mogelijkheden om je woning duurzamer te maken.
  • Overzicht van de mogelijkheden om je maandelijkse energiekosten te verlagen.
  • Handige informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen.
  • Altijd je eigen keuzes en verantwoordelijkheid. 
  • Door een bijdrage van de gemeente betaal jij slechts € 75,-! 

Fikse korting. 

Ben jij eigenaar van een woning van vóór 1976 en inwoner van de deelnemende gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek of Winterswijk, dan ontvang je het Woningverbeterplan met een fikse korting. Een woning verbeterplan kost normaal € 249,-. Jouw gemeente dekt het grootste deel van de kosten, waardoor jij slechts een eigen bijdrage betaalt van € 75,-.

Adviseur neemt woning op

Adviseur van Susteen. 

Jouw eigen unieke Woningverbeterplan geeft een overzicht van de maatregelen en de kosten ervan, die jouw wooncomfort verhogen en energierekening verlagen. Een adviseur van Susteen komt bij je thuis en stelt dit plan in overleg met jou samen. Susteen is de partner van Agem Energieloket, die je helpt bij het bepalen en uitvoeren van de maatregelen. Deze worden bij voorkeur uitgevoerd door een Achterhoeks bedrijf. Op deze manier dragen we ook samen bij aan een groene economie in de regio.

Er zijn steeds meer mogelijkheden om je woning betaalbaar energieneutraal te maken. Susteen onderzoekt en berekent voor jou vrijblijvend de mogelijkheden. Ook kan Susteen in veel gevallen jouw beoogde energiebesparing bij uitvoering van het Woningverbeterplan zwart op wit garanderen. Vraag Susteen gerust naar de mogelijkheden!

Liever zelf aan de slag, maar wel hulp nodig?

Naast het Woningverbeterplan biedt Agem Energieloket andere adviesdiensten die jou kunnen helpen met het nemen van maatregelen. Wil je weten waar je moet beginnen, loop je vast of heb je twijfels? Laat dan één van onze vrijwillige energiecoaches of onze professionele energieadviseur eens meekijken! Onze energiecoaches kunnen je vooral helpen met inzicht krijgen en de eenvoudige maatregelen. Onze adviseur is gespecialiseerd in bouwkundige en installatietechnische onderwerpen. Hij kan je op afstand via een telefonisch consult of ter plekke via een bezoek aan huis helpen en adviseren. Via de button hieronder vind je meer informatie over deze diensten en kun je deze aanvragen.

Onze specialisten

Erik Stemerding, Programmaleider Energieloket
Erik Stemerding, Programmaleider Energieloket

"Wil je meer inzicht in de mogelijkheden om je wooncomfort te verhogen en de opties om jouw woning duurzamer te maken? Wil je jouw maandelijkse energiekosten gegarandeerd verlagen? Vraag dan advies, handige informatie en offertes via een Woningverbeterplan. Dé start wanneer jij serieus met de verduurzaming van jouw woning aan de slag wilt. En een Woningverbeterplan vraag je nu aan met een fikse korting door een bijdrage van jouw gemeente!"                                   
- Erik Stemerding, Programmaleider Energieloket

Heb je nog vragen?

Bel dan gerust! Wij helpen je graag verder. We kunnen je meer toelichting geven over de voordelen van het Woningverbeterplan en de werkwijze. Ook wanneer je liever zelf aan de slag gaat maar wel wat hulp nodig hebt, kunnen wij je adviseren over de vervolgstappen. Onze Agemmer Erik staat je graag te woord. Bel hem via 0314 - 820 388 of stuur een mail naar energieloket@agem.nl

Onze specialisten

Agem Energieloket wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, lokale overheden en/of externe partijen. Meer informatie hierover vind je hier.

Sanne legt het uit
  • Interesse

  • Situatie

  • Gemeente

Waar wil je meer over weten?
Bekijk de uitleg van Sanne
Vind hier meer inspiratie over verduurzaming in de Achterhoek!