• Menu

Deelnemers gezocht voor Achterhoekse Huizenroute

25 augustus 2020

- Let op: in verband met corona is de ADHR dit jaar volledig digitaal! - Ieder jaar organiseert Agem Energieloket de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Dit jaar zal de Achterhoekse Duurzame Huizenroute plaatsvinden op Zaterdag 7 november 2020. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste woningeigenaren die willen deelnemen.

In de hele Achterhoek stellen eigenaren van duurzame woningen, bedrijven of andere locaties hun deuren open en delen hun kennis en ervaringen met iedereen die interesse heeft.

Heb je ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Dan is dit een mooie manier voor eigenaren om hun ervaringen te delen en energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te laten zien aan andere inwoners uit de Achterhoek.

Ben jij zelf eigenaar van een duurzame woning, bedrijf of ander object en wil jij jouw kennis en ervaring delen met inwoners van de Achterhoek? Open dan jouw deuren op 7 november tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute 2020! Je kan je aanmelden op de site van de Achterhoekse Duurzame Huizenroute

Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen die op dat moment van kracht zijn. 

Deelnemers gezocht voor Achterhoekse Huizenroute
Hengelo Gld Lofthuus Berkenkamp