• Menu
Doesburg G Met Logo

Energie in de gemeente Doesburg.

Woon jij in de gemeente Doesburg? Op deze pagina vind je alle informatie over de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen, de financiering hiervan en de initiatieven die er in jouw gemeente zijn.

Bekijk hieronder alle programma's, subsidies en leningen die op dit moment beschikbaar zijn. Ook zie je hieronder welke adviesdiensten wij aanbieden in de gemeente Doesburg of bekijk hoe Doesburg in 2050 duurzaam is.

Deze programma's zijn er voor jou.

Als inwoner van- of ondernemer in gemeente Doesburg kun je deelnemen aan verschillende lopende programma’s. Dit kan een kortlopende actie zijn zoals een collectieve inkoopactie of een langlopend traject. Onze verschillende programma's en initiatieven hebben één ding gemeen: ze dragen bij aan onze visie op een sterke, duurzame regio. Zo maken we samen de Achterhoek groener en sterker en jij profiteert er direct van!

Bespaarprogramma's gemeente Doesburg

Opwekprogramma's gemeente Doesburg

Advies van een specialist

Of je nu hulp wilt bij het starten met besparen óf al goed bezig bent maar tegen vragen aanloopt: onze specialisten helpen je verder. In de gemeente Doesburg kun je een energiecoach, telefonisch consult of bezoek aan huis opvragen. Hieronder vind je meer informatie over deze adviesdiensten van Agem Energieloket. Wil je hulp bij het aanvragen van een definitief energielabel? Klik dan hier

Vrouw met twee kinderen op schoot en een tablet

Telefonisch consult. 

Heb je specifieke vragen over energiebesparing waar je onafhankelijk en deskundig antwoord op wilt? Stel ze aan onze adviseur tijdens een telefonsich consult.

Vraag een telefonisch consult aan

Energieadviseur

Bezoek aan huis.

Wil je weten wat voor jouw woning of probleem de beste oplossing is? Laat onze adviseur mee kijken tijdens een bezoek aan huis. 

Reserveer een bezoek aan huis

Woningverbeterplan met laptop

Woningverbeterplan

Wil jij inzicht in de huidige status van jouw huis én weten hoe je deze kunt verbeteren? Dan helpt een Woningverbeterplan jou verder. Ook geven we je handige informatie over de uitvoering van maatregelen. 

Vraag een woningverbeterplan aan

Welke financiële hulpmiddelen zijn er in de gemeente Doesburg?

Verduurzamen levert in de meeste gevallen geld op, maar vraagt ook om een investering. Er zijn landelijke, provinciale én gemeentelijke leningen en subsidies beschikbaar. Lastig? Wij zorgen voor overzicht! 

Op onze website vind je het volledige aanbod aan subsidies en leningen, beschikbaar in de gemeente Doesburg. Op onze subsidies en leningen pagina kan je makkelijk een filter aanbrengen om meer overzicht te krijgen voor jouw persoonlijke situatie. Hieronder vind je een aantal leningen en subsidies, klik op de button hieronder voor het complete overzicht voor de gemeente Doesburg. 

Toekomstbestendig Wonen Lening

Lees verder over deze lening als jij jouw huis duurzamer (bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen), Toekomstbestendig, astbestvrij of gewoon kwalitatief beter wilt maken. Ook voor het aardgasvrij maken van een nieuwbouwhuis kun je deze lening aanvragen.

Aalten, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Berkelland, Doesburg

Bekijk alle subsidies en leningen in de gemeente Doesburg

Logo Duurzaam Doesburg

Duurzaam Doesburg

Een Duurzaam Doesburg in 2050. Een belangrijk doel en een uitdagende ambitie. Haalbaar? Zeker! Mits we er samen voor gaan. Bekijk hier de routekaart naar een energieneutrale gemeente of de infographic Duurzaam Doesburg.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets over energie besparen, opwekken, energie afnemen via Agem en onze ontwikkelingen als beweging. 

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen