Advies van een specialist

Je wilt een start maken met energie besparen maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je bent al begonnen maar loopt tegen vragen aan waar je zelf niet uit komt. Agem Energieloket biedt adviesdiensten aan die jou helpen met deze vraagstukken. Dit advies is vrijblijvend en onafhankelijk en (een deel van) de kosten wordt vergoed door de Achterhoekse gemeenten. 

Hieronder vind je een overzicht van de adviesdiensten. Voor sommige diensten kun je direct online een reservering maken. 

Energiecoach.

Weten met welke simpele aanpassingen jij in je huidige situatie al kunt besparen? Vraag een bezoek van een energiecoach aan. 

Reserveer een energiecoach

Telefonisch consult. 

Heb je specifieke vragen over energiebesparing waar je onafhankelijk en deskundig antwoord op wilt? Stel ze aan onze adviseur tijdens een telefonsich consult.

Vraag een telefonisch consult aan

Bezoek aan huis.

Wil je weten wat voor jouw specifieke woning of probleem de beste oplossing is? Laat onze adviseur mee kijken tijdens een bezoek aan huis. 

Reserveer een bezoek aan huis

Maatwerkadvies.

Op basis van bouwkundige en installatietechnische aspecten wordt de energiezuinigheid van je woning berekend. Hieruit volgen verbetervoorstellen. 

Vraag een maatwerkadvies aan

Energielabel.

Een energielabel vertelt je hoe zuinig of onzuinig jouw huis is. Handig om in te zien wanneer je een nieuwe woning zoekt, maar ook verplicht bij de verkoop of verhuur van jouw eigen woning. 

Energielabel advies aanvragen