• Menu

Zonnige Bedrijven in de Achterhoek.

Als ondernemer in een eigen pand? Dan kun je geld verdienen met je dak!


"Wij helpen je graag verder als jij jouw eigen energie wil opwekken!"
- Ruud Krabbenborg en Alfred Veenstra, Projectleiders Zonnige Bedrijven.

Maak kennis met Zonnige Bedrijven 

Onze projectleiders vertellen je graag meer over Zonnige Bedrijven in de Achterhoek. We hebben al mooie initiatieven mogen begeleiden. In onderstaande video maak je kennis met het programma Zonnige Bedrijven en vertellen twee ondernemers over hun ervaringen.

 

 

Als ondernemer in een eigen pand? Dan kun je geld verdienen met je dak!

We snappen dat jij als ondernemer liever je tijd steekt in bouwen aan je bedrijf. Daarom heeft Agem in opdracht van de Achterhoekse gemeenten en met steun van Provincie Gelderland het programma Zonnige Bedrijven opgezet. Doel: Achterhoekse ondernemers ontzorgen en een kant-en-klare businesscase uitwerken waarin zichtbaar wordt óf en zo ja hoe interessant het is om van jouw dak een zonnedak te maken. 

Voordelen van een Zonnig Bedrijf. 

  • Ondernemers kunnen aanspraak maken op subsidies en fiscale aftrekregelingen.
  • Milieuvriendelijke energieopwekking en reductie van CO2-uitstoot.
  • Extra interessant door hoge energieprijzen op het moment
  • Geef je onderneming een ‘groen gezicht’ en ga Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Kosteloos advies. 

In iedere deelnemende gemeente komen bedrijven in aanmerking voor een kosteloze quickscan. In een quickscan met businesscase geven wij je een indicatie van de potentie van jouw dak(en). We gaan hierbij uit van de maximale grootte van de zonnepanelen die op je dak gerealiseerd kan worden en hoeveel duurzame energie hiermee wordt opgewekt. 

Vrijblijvend aanmelden

Word ook een Zonnig Bedrijf!

Als Achterhoekse ondernemer kan jij met deelname aan Zonnige Bedrijven het verschil maken. Door zelf stroom op te wekken blijft een groot gedeelte van de investeringen en de energiekosten in de Achterhoek én stimuleren we de lokale werkgelegenheid, denk maar aan de leveranciers en installateurs van de installaties. En niet te vergeten; je draagt bij aan de doelstelling om als Achterhoek in 2030 energieneutraal te zijn. 

Vragen? Bel met Ruud of Alfred!

Heb je vragen over ons programma Zonnige Bedrijven? Bekijk de veel gestelde vragen over dit programma.

Onze Projectleiders vertellen je graag meer over Zonnige Bedrijven in de Achterhoek. We hebben al mooie initiatieven mogen begeleiden, waar we je graag meer over vertellen. Bel ons op (0314) 820 388 of stuur een mail naar Ruud.Krabbenborg@agem.nl of Alfred.Veenstra@agem.nl

 

Vrijblijvend aanmelden

Alfred Veenstra en Ruud Krabbenborg, Projectleiders Zonnige Bedrijven.
Alfred Veenstra en Ruud Krabbenborg, Projectleiders Zonnige Bedrijven.