Hoe zonnig wordt jóuw rekening?

Ontdek je voordeel tijdens de Achterhoekse Zonactie! 

Steeds meer Achterhoekers investeren in duurzame zonne-energie. Met zonnepanelen wek je stroom op, draag je bij aan een energieneutrale regio en het is goed voor jouw portemonnee!

Er is veel aanbod op het gebied van zonnepanelen, maar hoe kies je nou de beste installatie voor jouw woning? Agem Energieloket helpt je hierbij graag.

We werken uitsluitend samen met Achterhoekse partijen: daardoor ontvang je advies, offerte, installatie en service uit onze eigen regio. En dankzij de groene stroom die je zelf opwekt, verdien je jouw investering gemiddeld in zo’n 5 tot 7 jaar terug! Vanzelfsprekend zit je nergens aan vast en maak je altijd je eigen keuzes. Ga jij ook d'ran?

Campagnefoto Achterhoekse Zonactie

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij een van onze partners!

Vraag een offerte aan bij Evo Energie Doetinchem!
Vraag een offerte aan bij Evo Energie Doetinchem!
Vraag een offerte aan bij Huls Duurzame Energie Winterswijk!
Vraag een offerte aan bij Huls Duurzame Energie Winterswijk!
Vraag een offerte aan bij Tenten Solar Lichtenvoorde!
Vraag een offerte aan bij Tenten Solar Lichtenvoorde!

Direct maandelijks voordeel

De investering in zonnepanelen verdien je snel terug. Een gemiddelde installatie kost tussen de €3.000,- en €6.000,-, dat is uiteraard afhankelijk van jouw wensen en situatie. Deze investering wordt gemiddeld in 5 tot 7 jaar terugverdiend. Met de huidige hoge energietarieven loont het helemaal om zonnepanelen aan te schaffen. Na installatie bespaar je direct op je maandlasten. Bovendien kan je na aanschaf de btw terugvragen.

Zonnepanelen op particulier dak

Zonnepanelen zonder investering.

De provincie Gelderland en de Achterhoekse gemeenten vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuiniger, toekomstbestendiger en duurzamer worden. Daarom bieden de provincie en een aantal gemeenten je de mogelijkheid om een aantrekkelijke lening af te sluiten voor het aanschaffen van zonnepanelen. De opbrengst van de zonnepanelen is in veel gevallen gelijk of zelfs hoger dan de maandlasten van de lening. Na de looptijd van de lening bespaar je nog meer! Meer weten? Bekijk een uitgebreide berekening over deze lening. Je kunt zelfs mét een lening, maandelijks direct al €24,40 besparen!

Let op: Geld lenen kost geld.

Eerst weten hoe zonnepanelen werken?

Onlangs hebben we een online presentatie georganiseerd. Hierin vertelden we alles wat je moet weten over zonnepanelen. Wil je deze presentatie terugkijken? Meld je je dan aan en krijg direct de terugkijk-video in jouw emailbox

Samen met Achterhoekse partners.

We werken tijdens de actie uitsluitend samen met Achterhoekse installateurs, zodat we de lokale economie stimuleren. Belangrijker nog: je hebt nu en in de toekomst een prettig lokaal aanspreekpunt voor je installatie. Bovendien voldoen deze geselecteerde bedrijven aan kwaliteitseisen, zodat je verzekerd bent van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
EVO EnergieHuls Duurzame EnergieTenten Solar

Sanne legt het uit
  • Interesse

  • Situatie

  • Gemeente

Waar wil je meer over weten?
Bekijk de uitleg van Sanne
Vind hier meer inspiratie over verduurzaming in de Achterhoek!