Resultaten warmtefoto's in Rekken.

Recentelijk zijn er warmtefoto's gemaakt van je woning. Graag bespreken wij gezamenlijk de resultaten van de warmtefoto’s. Dit doen wij door de Corona maatregelen niet in een fysieke dorpsbijeenkomst maar in een online informatieavond. 

De warmtefoto’s die door buurtgenoten zijn gemaakt worden besproken door Erwin Reuterink (Energieadviseur). Op deze warmtefoto’s is het warmteverlies van verschillende type woningen zichtbaar, dus met de uitkomsten kunnen ook andere buurtbewoners hun voordeel doen. Als je weet wat het warmteverlies is, dan kun je heel doelgericht jouw woning gaan isoleren.

Meedoen en profiteren?

Bekijk onze live online informatieavond. Na afloop weet je …

  • de meest voorkomende warmtelekken bij deelnemende woningen,
  • hoe jij het weglekken van warmte in jouw woning tegen kunt gaan,
  • weet je welke isolerende maatregelen er zoal beschikbaar zijn,
  • hoe Agem Energieloket jou kan helpen met informatie over subsidies, leningen en specifieke mogelijkheden voor jouw woning.

Aanmelden voor deze online bijeenkomst.

Je kunt deze informatieavond volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Gewoon thuis op de bank. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staat een link naar de bijeenkomst. Aanmelden doe je via het formulier hieronder. Tijdens de online bijeenkomst kun je via de chat vragen stellen, die zoveel mogelijk gedurende de bijeenkomst beantwoord zullen worden.

Wanneer?
Maandag 1 maart 2021, 19.30 uur
Digitale inloop vanaf 19.15 uur

Presentatie door: 
Erwin Reuterink (Energieadviseur)
Rob Blanken (Programmaleider)
Sanne Schrader (Programmamedewerker)

Verwachte tijdsduur: 75 minuten

Aanmelden: Via het formulier hiernaast.

Achteraf terugkijken?
Kun je de informatieavond niet live bijwonen of wil je het eens opnieuw bekijken? Geen probleem! Schrijf je in je ontvangt enkele dagen later de opname. Je (her)bekijkt dan de opname wanneer jij dat wilt.