Waardebon om te besparen! 

De Achterhoekse gemeenten willen haar inwoners helpen met het besparen van energie. Dit is goed voor het klimaat, je wooncomfort én je portemonnee. De gemeenten hebben daarvoor een bijdrage ontvangen van de Rijksoverheid. Met deze bijdrage kunnen woningeigenaren in de gemeenten Aalten, Berkelland, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre en Oude IJsselstreek kunnen de waardebon voor het treffen van energiebesparende maatregelen via Agem Energieloket aanvragen*. 

Met de waardebon ter waarde van maximaal €50 kan je kleine maatregelen aanschaffen zoals een slimme thermostaat, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie of LED lampen. Naast deze kleine maatregelen kan je de waardebon ook inzetten voor grotere ingrepen zoals vloer- of dakisolatie, een zonneboiler of een warmtepomp. De actie loopt t/m 31 maart 2021. Per adres kan maximaal 1 waardebon worden aangevraagd. In totaal kun je maximaal 3 aankoopbewijzen indienen, met een minimum aankoopbedrag van € 35,- samen. 

* Inwoners van gemeente Doesburg kunnen de waardebon hier aanvragen. 
Inwoners van gemeente Winterswijk kunnen de waardebon hier aanvragen.

Hoe werkt het?

Meld je hieronder aan en ontvang jouw persoonlijke waardebon en een flyer met meer informatie per e-mail. Lees de flyer goed door, hierin vind je meer informatie en de actievoorwaarden. Bekijk ook de maatregelenlijst goed, zodat je zeker weet dat de aangeschafte producten binnen de voorwaarden vallen. Nadat je jouw aankoop hebt gedaan, kun je het bonnetje of betaalbewijs uploaden via onze website samen met jouw unieke waardeboncode. Is jouw declaratie goedgekeurd, dan krijg je de aanschafwaarde van jouw product met een maximum van €50 (incl. BTW) teruggestort op jouw rekening. Je kunt maar één keer een declaratie indienen. Heb je dus meerdere bonnetjes, zorg dan dat je deze in één keer samen indient. 

Let op: er is een maximum aan budget wat beschikbaar is gesteld door jouw gemeente. Dien dus op tijd jouw waardebon in om zeker te zijn van vergoeding!

Vergeet niet de voorwaarden en de actuele maatregelenlijst te bekijken. 

Waardebon aanvragen.

Via de button hieronder kun je een waardebon aanvragen.
Let op! Een waardebon aanvragen kan alleen wanneer je beschikt over een koopwoning. Je kunt maar één waardebon per adres aanvragen. 

Vraag een waardebon aan!

Waardebon verzilveren.

Na het aanvragen van de waardebon, ontvang je via mail een unieke code. Na aanschaf van een product of dienst, kun je via onderstaande button het betaalbewijs en jouw unieke code invoeren om de waardebon te verzilveren. 

Verzilver hier jouw waardebon!

Beschikbaar budget.

Gemeente Aalten: 235 waardebonnen t.w.v. € 11.750 
Gemeente Berkelland: 245 waardebonnen t.w.v. € 12.250
Gemeente Doetinchem: 211 waardebonnen t.w.v. € 10.550
Gemeente Montferland: 233 waardebonnen t.w.v. € 11.650
Gemeente Oost Gelre: 258 waardebonnen t.w.v. € 12.900
Gemeente Oude IJsselstreek: 252 waardebonnen t.w.v. € 12.600

Datum bijgewerkt: 22 februari 2021

De waardebon heeft een waarde van maximaal €50. Let op: er is een maximum aan budget wat beschikbaar is gesteld door jouw gemeente. Dien dus op tijd jouw waardebon in om zeker te zijn van vergoeding! Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, wordt deze pagina bijgehouden. Toch bestaat er de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet meer juist is. Aan deze informatie kan geen rechten worden verleend.

Meer informatie. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur te bereiken.
Je kunt ons bereiken via 0314 - 820388 of klantenservice@agem.nl