• Menu

Onze voorwaarden.

Op deze pagina vind je onze algemene voorwaarden.

Energie via Agem.

Een energieneutrale Achterhoek, dat is waar we voor gaan! Levering van duurzame energie via Agem is één van de stappen die wij zetten om dit te bereiken. Momenteel is Agem Levering BV, onze tak die verantwoordelijk is voor de levering van energie via Agem, geconfronteerd met het faillissement van onze energieleverancier Anode Energie. Meer informatie is te vinden in ons nieuwsbericht, de veelgestelde vragen over deze situatie vind je hier.

Advies en projecten door Agem.

Verder gelden de volgende voorwaarden voor onze diensten, tenzij er schriftelijk expliciet andere afspraken zijn gemaakt:
Voor ons advies en voor projecten gelden de DNR-2011 (rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur, herziene versie 2013), zoals deze luidt op de dag van de opdracht.  

Energieadviseur of - coach via Agem Energieloket.

Heb je een reservering gemaakt voor een bezoek aan huis, telefonisch consult of energiecoach? Daarvoor hebben we aparte voorwaarden. Deze kun je hier downloaden. 

Programma of collectieve inkoopactie via Agem Energieloket.

  • Je geeft ons toestemming om vaker contact met je op te nemen als je meedoet met een programma of collectieve inkoopactie via Agem Energieloket. Je wordt dan geïnformeerd per e-mail over activiteiten, subsidie of financieringsmogelijkheden en acties die wij organiseren vanuit Agem Energieloket dan wel Agem. Zo helpen wij inwoners in de Achterhoek stap voor stap met het verduurzamen, duurzaam energie op te wekken of af te nemen.
  • Bij deelname aan een collectieve inkoopactie via Agem Energieloket ontvang je een advies en/of offerte van een derde partij. Als je op basis van dit advies en de offertes besluit opdracht te verlenen tot het uitvoeren van maatregelen, dan ga je daarmee een verbintenis met de derde partij die jou de offerte stuurde.

Aanmelden nieuwsbrief.

  • Als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief dan ontvang je die maandelijks. Hierin geven wij advies en praktische tips om energie te besparen en je huis verder te verduurzamen. Je kunt je hiervoor altijd afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.
  • Graag ontvangen we de postcode waarin jij woont of waar jouw organisatie is gevestigd. Met deze informatie kunnen we jou op de hoogte houden van programma's die specifiek in jouw omgeving aangeboden worden. Door het aangeven van interessegebieden kunnen wij de inhoud van onze nieuwsbrieven zo veel mogelijk afstemmen op jouw interesses.