Grootverbruikaansluiting.

Als je een elektriciteitsaansluiting hebt groter dan 3x80 Ampère en/of een aansluiting met een gasmeter groter dan G25, dan kun je een aanvraag indienen voor een maatwerkvoorstel voor een grootverbruikaansluiting. Via het formulier hieronder kun je jouw gegevens doorgeven, waarmee we een maatwerkvoorstel voor je zullen maken. 

Het formulier is zowel voor de aanvraag van elektriciteit als gas. Wil je alleen een voorstel voor één van de twee opties? Vul dan alleen het verplichte gedeelte en de vragen over het gekozen product in. 

 

 

Aanvraag maatwerkvoorstel grootverbruikaansluiting

Basisgegevens

Elektriciteit
Iedere elektriciteitsaansluiting heeft een eigen EAN-code. Deze EAN-code is een uniek getal van 18 cijfers. Deze kun je vinden op de energiefactuur of door te bellen naar de netbeheerder.
De aansluitwaarde geeft aan hoeveel Ampère elektriciteit door de aansluiting kan. Is de aansluitwaarde groter dan 3x80A?
Gas
Iedere gasaansluiting heeft een eigen EAN-code. Deze EAN-code is een uniek getal van 18 cijfers. Deze kun je vinden op de energiefactuur of door te bellen naar de netbeheerder.
De aansluitwaarde geeft aan hoeveel m3 gas per uur door de aansluiting kan. Deze waarde kun je vinden op de voorkant van de meter. Bijvoorbeeld G6, G10, G25 of groter.


Laat ons hier bijvoorbeeld weten wat de einddatum is van jouw huidige contract.