Buurtaanpak:
Overstegen in Doetinchem

Gemeente Doetinchem en Sité Woondiensten gaan in de wijk Overstegen in Doetinchem groot onderhoud plegen. Verschillende woningen ondergaan diverse wijzigingen om de leefbaarheid te verbeteren.

Initiatief.

Agem Energieloket is betrokken bij dit project om ook samen met eigenaren van koopwoningen in de wijk te kijken naar de kansen en wensen om hun woningen te verduurzamen. Agem Energieloket zal de eigenaren van een koopwoning in de wijk Overstegen vanuit een onafhankelijke rol ondersteunen met de nodige informatie en advies over o.a.:

  • de mogelijkheden en voordelen die energiebesparende maatregelen je kunnen opleveren;
  • de beschikbare subsidies en financiële regelingen en de financiële mogelijkheden voor jou persoonlijk;
  • het benaderen en selecteren van een eigen en/of tweede aanbieder.

We helpen je graag met het maken van een goede keuze!

De kansen.

Doordat de huurwoningen in jouw buurt worden opgeknapt en energiezuiniger worden gemaakt, ontstaan er ook kansen en mogelijke voordelen voor jou als woningeigenaar. Door als woningeigenaar ook deel te nemen wordt de eenheid in de uitstraling van de wijk behouden. Uiteraard ben je helemaal vrij in de keuze om wel of niet deel te nemen aan de werkzaamheden. Door beschikbaarheid van enkele subsidies en financieringsmogelijkheden kan het nog gunstiger zijn om de woning op te knappen en/of energiezuiniger te maken. Eventueel kun je het opknappen van jouw huis combineren met het aanschaffen van zonnepanelen.

Informatiebijeenkomst 24 november 2020

Over de kansen en mogelijkheden geven we tijdens een digitale informatiebijeenkomst graag meer informatie. Meld je je hieronder alvast aan! De link van de digitale informatiebijeenkomst krijgt je voorafgaand aan deze bijeenkomst gemaild.
Vragen over energie besparen, isoleren of verduurzaming?

Bij Agem Energieloket kun je terecht voor advies op het gebied van energiebesparing, duurzaam (ver)bouwen en financieringsmogelijkheden. Bij ons krijg je het beste advies in jouw situatie! Wij geven een eerlijk antwoord op al jouw vragen. Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur.  Bel ons op 0314 - 820 360 of mail naar overstegen@agem.nl