• Menu

Projectondersteuner (28-32 uur)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectondersteuner. Ben jij enthousiast, daadkrachtig en leergierig? Wil jij het meest energieke team van de Achterhoek versterken? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Door inwoners van de Achterhoek wegwijs te maken in hulpmiddelen en mogelijkheden helpen wij mensen om energiezuiniger te wonen. In samenwerking met de gemeenten ontwikkelen we projecten om vraag en aanbod op het gebied van energiebesparing te verbinden. Als projectondersteuner werk je samen met onze projectleider(s) bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van deze projecten.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Ondersteunen van projectleider op administratief en organisatorisch vlak;
  • Contact onderhouden en afspraken maken met onze energieadviseurs;
  • Tweedelijns klantopvolging van deelnemers aan projecten, zoals zon- en isolatie-acties;
  • Bijeenkomsten en vergaderingen organiseren, voorbereiden en notuleren;
  • Vastgestelde planningen en deadlines bewaken.

 

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker die zelfstandig en gestructureerd te werk gaat. Je vindt het leuk om projectleiders te ondersteunen, maar ook om op termijn de kleine projecten zelf te coördineren. Je bent proactief en kunt goede de grote lijnen onderscheiden en het overzicht bewaren.  Je bent een organisatorisch talent en communicatief vaardig. Je voelt je thuis in een sociaal team van harde werkers, met aandacht voor ieders eigen persoonlijkheid.

Wie zijn wij?

Agem is een maatschappelijke Achterhoekse organisatie met een enthousiast team. Wij geloven dat we anders moeten omgaan met energie, met elkaar en met onze woon- en werkomgeving. Dit begint met bewustwording van waar onze energie vandaan komt en hoe we ermee omgaan. Om betaalbare energiezekerheid te borgen willen we alle energie die we nodig hebben halen uit schone, hernieuwbare bronnen. En die energie die we besparen, hoeven we niet op te wekken.

Je wordt onderdeel van Agem Energie Experts. Wij hebben onder meer de kennis en expertise voor het uitvoeren van onderzoek, het ontwikkelen van programma’s en het leiden van projecten. Wij voeren dit gezamenlijk als één team uit binnen een vereniging van organisaties die bijdragen aan het gemeenschappelijke doel. De besparingsopgave wordt opgepakt vanuit de organisatie Energieloket Achterhoek.

Vanuit intrinsieke motivatie zetten wij ons dagelijks met veel enthousiasme in voor de Achterhoek. We hechten veel waarde aan een goede teamgeest en flexibiliteit, vieren behaalde successen -groot of klein- graag (op een bescheiden manier) met het hele team en proberen elkaar te blijven inspireren via kennisdeling.

Wat bieden wij?

We bieden de mogelijkheid tot tijd- en locatie-flexibel werken, een duurzame pensioenregeling en je ontvangt van ons een laptop en maandelijkse telefoonvergoeding. Ons kantoor bevindt zich in innovatiecentrum De Steck in Doetinchem. We bieden een salaris tussen € 2.420 en € 3.460 bruto per maand, afhankelijk van relevante kennis en ervaring.

Word jij ook trotse Agemmer?

Stuur je CV met motivatiebrief aan sollicitaties@agem.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk maandag 30 januari. Vragen over deze vacature? Bel (0314) 820 360 en vraag naar Cato Moens.

Projectondersteuner (28-32 uur)
De sleutel tot een energieneutrale woning, voor en door Achterhoekers

Informatie over deze vacature

Publicatiedatum: 17-01-2023
Sluitingsdatum: 31-01-2023

Standplaats:
Agem Energieloket (De Steck)
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem

Sollicitatieformulier