• Menu

Projectleider Wijkgerichte aanpak (32-40 uur)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectleider Wijkgerichte aanpak. Met dit project ondersteunen wij bewoners in het samen besparen van energie en het verduurzamen van hun straat of buurt.

Kan jij (groepen) mensen in beweging krijgen, ben je enthousiast, flexibel en houd je van uitdagingen? Wil jij het meest energieke team van de Achterhoek versterken? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Door inwoners van de Achterhoek wegwijs te maken in hulpmiddelen en mogelijkheden helpen wij mensen om energiezuiniger te wonen. In samenwerking met de gemeenten ontwikkelen we diensten en programma’s om vraag en aanbod op het gebied van energiebesparing te verbinden. We hebben steeds meer projecten op wijkniveau waarmee jij aan de slag gaat.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Uitvoeren van wijkanalyses;
  • Planningen opstellen en de voortgang bewaken;
  • Bewustwording en enthousiasme creëren, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten;
  • Stimuleren van geselecteerde wijken om samen energie te besparen en de buurt te verduurzamen bijvoorbeeld door het opzetten van collectieve inkoopacties;
  • Informatie over leningen en financiële regelingen zo toegankelijk mogelijk maken;
  • Volgen van ontwikkelingen in de regio (marktkennis, specifieke kennis van gemeenten);
  • Netwerk opbouwen;
  • Signaleren en wegnemen van drempels die in de verschillende buurten bestaan en zorg dragen voor de opvolging van de oplossingen;
  • Samenwerken en afstemmen met partners, leveranciers en gemeenten.

 

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker die zelfstandig en gestructureerd te werk gaat. Je houdt van een uitdaging, bent stressbestendig en weet het overzicht goed te bewaren. Jouw CV laat een passende opleiding en/of relevante werkervaring binnen projectleiding zien met een HBO werk- en denkniveau. Met jouw analytische vermogen doorgrond je verschillende situaties en met jouw communicatieve vaardigheden kun je hierover op een passende manier in gesprek met de diverse stakeholders. Je hebt affiniteit met duurzaamheid. Je hebt ervaring met het begeleiden van groepsprocessen en het organiseren van bijeenkomsten. Je voelt je thuis in een sociaal team van harde werkers, met aandacht voor ieders eigen persoonlijkheid.

Wie zijn wij?

Agem is een maatschappelijke Achterhoekse organisatie met een enthousiast team. Wij geloven dat we anders moeten omgaan met energie, met elkaar en met onze woon- en werkomgeving. Dit begint met bewustwording van waar onze energie vandaan komt en hoe we ermee omgaan. Om betaalbare energiezekerheid te borgen willen we alle energie die we nodig hebben halen uit schone, hernieuwbare bronnen. En die energie die we besparen, hoeven we niet op te wekken.

Je wordt onderdeel van Agem Energie Experts. Wij hebben onder meer de kennis en expertise voor het uitvoeren van onderzoek, het ontwikkelen van programma’s en het leiden van projecten. Wij voeren dit gezamenlijk als één team uit binnen een vereniging van organisaties die bijdragen aan het gemeenschappelijke doel. De besparingsopgave wordt opgepakt vanuit de organisatie Energieloket Achterhoek.

Vanuit intrinsieke motivatie zetten wij ons dagelijks met veel enthousiasme in voor de Achterhoek. We hechten veel waarde aan een goede teamgeest en flexibiliteit, vieren behaalde successen -groot of klein- graag (op een bescheiden manier) met het hele team en proberen elkaar te blijven inspireren via kennisdeling.

Wat bieden wij?

We bieden de mogelijkheid tot tijd- en locatie-flexibel werken, een duurzame pensioenregeling en je ontvangt van ons een laptop en maandelijkse telefoonvergoeding. Ons kantoor bevindt zich in innovatiecentrum De Steck in Doetinchem. We bieden een salaris tussen € 2.950 en € 4.210 bruto per maand, afhankelijk van relevante kennis en ervaring.

 

Word jij ook trotse Agemmer?

Stuur je CV met motivatiebrief aan sollicitaties@agem.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk maandag 30 januari. Vragen over deze vacature? Bel (0314) 820 360 en vraag naar Cato Moens.

Projectleider Wijkgerichte aanpak (32-40 uur)
Opwekken als ondernemer

Informatie over deze vacature

Publicatiedatum: 17-01-2023
Sluitingsdatum: 31-01-2023

Standplaats:
Agem Energieloket (De Steck)
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem

Sollicitatieformulier