Projectleider Opwekking

Wil jij direct bijdragen aan méér duurzame energieopwekking van, voor en door de Achterhoek? Houd jij van samen aanpakken en mensen in beweging brengen met een enthousiast en goed verhaal? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Binnen Agem Ontwikkeling richt het team Projecten & Programma’s Opwekking zich met name op de mogelijkheden die er nú zijn voor duurzame energieopwekking, waarbij de focus op zonne-installaties op grote (bedrijfs-)daken ligt. Wij werken daarin samen met en in opdracht van Achterhoekse energiecoöperaties. Er is nog genoeg werk te doen richting een energieneutrale Achterhoek in 2030 en een nieuwe subsidieregeling die per 1 april 2021 is ingegaan zorgt voor veel nieuwe kansen. Kortom, wij kunnen wel een extra handje gebruiken!

Als projectleider ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor je eigen project(en) en de bewaking ervan. Je zorgt ervoor dat ideeën getoetst worden op haalbaarheid en dat de geschikte projecten tot uitvoering komen. Je overlegt daarvoor intensief met de aandragers van de ideeën: dat zijn o.a. ondernemers, burgers, energiecoöperaties en gemeenten. Je berekent de business-case. Je regelt de financiering voor verschillende fases in het project. Je maakt een plan van het project, de participatie van omwonenden en belanghebbenden, de technische uitvoering en de wijze van financiering en adviseert de initiatiefnemer daarover. Je trekt alle betrokkenen over de streep om het project samen te realiseren. Voor onze opdrachtgevers en partners ben jij de strategische spin in het web.

Jij hebt:

  • HBO- of WO werk- en denkniveau;
  • De motivatie om bij te dragen aan de energiedoelstellingen in de Achterhoek;
  • Affiniteit met energiebesparing en duurzaamheid;
  • Affiniteit met de Achterhoekse cultuur;
  • Ervaring met het zelfstandig leiden van projecten en het bewaken van de planning en kostenbegroting;
  • Bij voorkeur ervaring met het realiseren van een (collectieve) zonne-installatie;
  • Een enthousiaste houding, bent stressbestendig en oplossingsgericht en kunt naast zelfstandig werken ook uitstekend in een team opereren.

Wie zijn wij?

Agem is een maatschappelijke Achterhoekse onderneming zonder winstoogmerk, met een snel groeiend team. Wij stimuleren iedereen in en rondom de Achterhoek om zich aan te sluiten bij onze beweging, met als doel het behouden en duurzaam versterken van onze regio.
We hechten veel waarde aan teamgeest en flexibiliteit. We delen en vieren graag behaalde successen -groot of klein- op een bescheiden manier, met het hele team en proberen elkaar te blijven inspireren door kennisdelingssessies (of –borrels) te organiseren.

Wat bieden wij?

Wij bieden in overleg een jaarcontract tussen de 28 en 40 uur aan. We bieden de mogelijkheid tot tijd- en locatie-flexibel werken, een duurzame pensioenregeling en je ontvangt van ons een laptop en maandelijkse telefoonvergoeding. Ons kantoor bevindt zich in innovatiecentrum De Steck in Doetinchem, maar momenteel werken we allemaal nog zoveel mogelijk vanuit huis. Je salaris is afhankelijk van je kennis, ervaring en overige competenties.

Word jij ook trotse Agemmer?

Stuur je CV met motivatie (of creatief alternatief) aan sollicitaties@agem.nl, of vul onderstaand formulier in. We ontvangen je reactie graag uiterlijk dinsdag 20 april. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 22 april, via een videocall. Op woensdag 28 april houden wij een tweede gespreksronde, indien mogelijk fysiek. Vragen over deze vacature? Bel 0314 - 820 388 en vraag naar Thijs Huls.

Projectleider Opwekking
Vacature Projectleider Opwekking

Informatie over deze vacature

Publicatiedatum: 08-04-2021
Sluitingsdatum: 20-04-2021

Standplaats:
Agem (De Steck)
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem

Contactpersoon:
Thijs Huls
Teamleider - Projecten en programma's opwekking
thijs.huls@agem.nl

Sollicitatieformulier