Werken bij Agem.

Bij Agem klappen we elke dag met een blij gezicht onze laptops open. We werken namelijk met z'n allen aan een missie waar we achter staan en dat geeft energie! Wil jij ook een baan die meer biedt dan alleen een salaris? Kijk of er een passende vacature voor jou is of stuur een open sollicitatie.

Agem groeit door.

Agem groeit. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de basis voor verdere groei, zodat we verder kunnen in het tempo dat nodig is. Wil jij ook werken in het meest energieke team van de Achterhoek? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures. 

Actuele vacatures bij Agem.

Agem zoekt ter uitbreiding van het bestaande team, enthousiaste collega’s met hart voor de Achterhoek voor de volgende functies:

Er zijn geen vacatures gevonden

Afstuderen / stage.

Wil jij afstuderen of stage lopen bij de meest energieke organisatie van de Achterhoek? Stuur je motivatie, CV en informatie over je huidige opleiding of opdracht naar sollicitaties@agem.nl. Ook horen wij graag om hoeveel uur het gaat en in welke periode je ons team wil komen versterken.

Open sollicitatie.

Zijn er geen passende vacatures, maar denk jij wel een aanvulling te kunnen zijn op ons team? Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook altijd. Mail ons wat je precies zou willen bijdragen, je CV en je motivatie waarom jij een aanwinst voor Agem zou zijn, naar sollicitaties@agem.nl.