• Menu
Werken Bij Agem

Werken bij Agem.

Bij Agem klappen we elke dag met een blij gezicht onze laptops open. We werken namelijk met z'n allen aan een missie waar we achter staan en dat geeft energie! Wil jij ook een baan die meer biedt dan alleen een salaris? Kijk of er een passende vacature voor jou is of stuur een open sollicitatie.

Agem groeit door.

Agem groeit. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de basis voor verdere groei, zodat we verder kunnen in het tempo dat nodig is. Wil jij ook werken in het meest energieke team van de Achterhoek? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures. 

Actuele vacatures bij Agem.

Agem zoekt ter uitbreiding van het bestaande team, enthousiaste collega’s met hart voor de Achterhoek voor de volgende functies:

Projectleider Wijkgerichte aanpak (32-40 uur)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectleider Wijkgerichte aanpak. Met dit project ondersteunen wij bewoners in het samen besparen van energie en het verduurzamen van hun straat of buurt.

Projectondersteuner (28-32 uur)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectondersteuner. Ben jij enthousiast, daadkrachtig en leergierig? Wil jij het meest energieke team van de Achterhoek versterken? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega!

Energiebespaarmaatje

Vind jij het belangrijk en leuk om mensen te helpen met het besparen van energie? Door de steeds maar stijgende energieprijzen hebben steeds meer mensen moeite om hun energierekening te betalen. Wil jij deze mensen helpen door tips te geven over energiebesparing en het installeren van kleine bespaarproducten? Dan zoeken wij jou!

Open sollicitatie

Zijn er geen passende vacatures, maar denk jij wel een aanvulling te kunnen zijn op ons team? Dan horen we graag van je!

Afstuderen / stage

Ben jij op zoek naar een leuke, interessante en vooral leerzame stage? Kom afstuderen of stagelopen bij de meest energieke organisatie van de Achterhoek! Wij hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar in verschillende vakgebieden.

Wil je meer weten hoe wij tijdens de sollicitatieprocedure jouw gegevens verwerken? Lees dan onze aanvullende privacyverklaring voor sollicitaties. Deze privacyverklaring is van toepassing voor al onze werkmaatschappijen.