Zon Delen in Berkelland. 

De Coöperatie Zon Delen in Berkelland is een gezamenlijk initiatief van BerkellandEnergie, de gemeente Berkelland en Agem. De gemeente Berkelland heeft als doel gesteld om als gemeente in 2030 energieneutraal te zijn. Binnen dit initiatief stelt de gemeente haar daken beschikbaar om toe te werken naar deze doelstelling. Vanuit de coöperatie is een project opgestart om inwoners uit de omgeving te laten deelnemen aan een collectief opwekproject. Zo krijgen mensen die wel willen investeren in zonne-energie maar hier niet of onvoldoende mogelijkheid voor hebben, toch de kans op deze manier bij te dragen aan de verduurzaming van de regio.

  • Zon Delen in Berkelland is opgericht in 2014 en lid van Agem sinds 2018.
  • De coöperatie is actief in Borculo (postcode 7271), Haarlo (postcode 7273), Geesteren (postcode 7271), Barchem (postcode 7244), Ruurlo (postcode 7261) en Beltrum (postcode 7156).
Logo Zon Delen in Berkelland

Postcoderoosprojecten.

Zon Delen in Berkelland heeft een postcoderoosproject opgestart. Klik hieronder door voor meer informatie over dit project.

Zon delen in Berkelland
Borculo

Zon delen in Berkelland

Contact. 

Wil je meer weten over Zon Delen in Berkelland? Bekijk dan de website. Voor direct contact kun je het contactformulier van BerkellandEnergie invullen. 

Website Zon Delen in Berkelland