BoeN. 

BoeN: Bronkhorst en Omgeving Energie Neutraal. Dat is waar de coöperatie voor staat. BoeN zet zich in voor het gezamenlijk ontwikkelen van initiatieven om energie te besparen en energie duurzaam op te wekken. Met als uiteindelijk doel energieneutraliteit. BoeN doet dit samen met inwoners en ondernemers uit de omgeving.

Een speciaal project is Duurzaam Bronkhorst. Dit is een samenwerking tussen BoeN, de Provincie Gelderland en Belangenvereniging Stad Bronkhorst (BSB). Dit initiatief is erop gericht alle inwoners van Bronkhorst te helpen met het verduurzamen van hun woning, met daarbij speciale aandacht voor monumenten en woningen die onderdeel zijn van het ‘beschermd stadsgezicht’. Lees hier meer over dit project.

  • BoeN is opgericht in 2015 en lid van Agem sinds 2020.
  • De coöperatie is actief in Bronkhorst en de omliggende dorpen Steenderen, Baak, Olburgen, Rha en Toldijk.
Logo Boen

Postcoderoosprojecten.

BoeN en Agem hebben samen het postcodeproject BoeN Bronckhorst gerealiseerd. Klik hieronder door voor meer informatie over dit project.

BoeN Bronckhorst
Bronkhorst

BoeN Bronckhorst

Contact.

Wil je meer weten over BoeN of direct lid worden van de coöperatie? Bekijk dan de website. Voor direct contact kun je het contactformulier invullen of mailen naar secretariaat@boen.nu

Website BoeN