Wij zijn Agem.

Agem startte met de acht Achterhoekse gemeenten als leden. In 2018 konden ook lokale burgerinitiatieven toetreden als lid. Begin 2021 telt Agem drieëntwintig leden -acht gemeenten én vijftien lokale energiecoöperaties- en dit aantal blijft groeien! 

Acht gemeenten.

*Gemeente Doesburg is aangesloten bij Agem Energieloket maar is geen lid van de coöperatie Agem.

Vijftien lokale energiecoöperaties.

De Agem Community

Agem is er voor én door de Achterhoek. We doen het samen. Dat heeft ertoe geleid dat we inmiddels met een behoorlijke groep leden, vrijwilligers en medewerkers zijn. En deze groep wordt alleen maar groter. Daarbij is het van belang dat we elkaar blijven ontmoeten, in gesprek blijven, samenwerken en elkaar inspireren.

Speciaal hiervoor hebben wij de Agem Community ontwikkeld. Via dit platform komen we met elkaar in contact en delen we onze mededelingen, kennis en nieuwtjes. De Agem Community is besloten en beschikbaar voor onze medewerkers, leden van Agem (gemeenten en leden van energiecoöperaties) en vrijwilligers zoals onze energiecoaches. Uiteraard delen we informatie die van belang is voor iedereen via onze website. Dit platform is niet bestemd voor klanten, daarvoor hebben we de speciale Mijn Agem klantenportaal

Agem Community