• Menu

Hee jij daar!

Leuk dat je interesse hebt in de rol van Aagje! Op de vorige pagina heb je vast al gelezen wie Aagje is. Eigenlijk kan Aagje iedereen zijn. Jij dus ook!

Wij maken onder andere video's over wat er speelt in de Achterhoek met betrekking tot duurzaamheid. We gaan bijvoorbeeld op bezoek bij inwoners, in gesprek met deskundigen of op onderzoek uit voor een nieuw project. De onderwerpen komen vanuit ons zelf of worden aangedragen door Achterhoekers. Het zijn onderwerpen voor en door onze regio en juist daarom zoeken wij mensen van buiten onze organisatie die het leuk vinden bij te dragen aan onze Aagjes. Niet alleen voor het insturen van onderwerpen, maar ook voor het uitvoeren van de rol van Aagje. Lekker op pad en interviewen dus!

We zoeken hiervoor spontane, enthousiaste Achterhoekers. Dus vind jij het leuk om samen met ons op pad te gaan en voel jij je helemaal op je gemak met een microfoon in je hand en camera op jou gericht? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. Je zit nergens aan vast, je kunt ook eenmalig Aagje zijn!

Na aanmelding zullen we contact met je opnemen om verder te praten. Wanneer wij weer op pad gaan voor een interview, zullen wij onze Aagjes hiervoor benaderen. Goed om te weten; het is geen dagtaak. Naar verwachting gaan we één keer in de paar weken een dagdeel of maximaal een dag op pad. 

Laat hier je gegevens achter. 

Oproep Aagje