• Menu

Verkiezing duurzaamste huis van Nederland

19 augustus 2020

Woon jij in een duurzaam huis van Nederland? Meld jouw woning voor 8 september aan voor de verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’. Met de verkiezing wil de organisatie huiseigenaren de welverdiende waardering geven voor hun prestaties op het gebied van duurzaam wonen.

In 2020 gaat de Nationale Duurzame Huizen Route weer op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Huiseigenaren die trots zijn op hun duurzame woning kunnen zich aanmelden. De verkiezing vindt plaats in het najaar, waarbij per categorie het leukste, beste en meest innovatieve duurzame huis wordt uitgeroepen.

Deelnemers in provincie Gelderland maken naast de juryprijs, ook kans op de publiekstitel
Duurzaamste Huis van de provincie’. Een deskundige jury neemt de inschrijvingen door en kiest per categorie een winnaar. De prijscategorieën zijn bepaald op basis van bouwjaar en woonoppervlakte. De winnaars per provincie worden op 7 oktober bekendgemaakt. Alle provinciewinnaars maken vervolgens kans op de landelijke publieksprijs. De landelijke publiekswinnaar wordt bekendgemaakt bij de feestelijke uitreiking op 20 november 2020. 

Trots op jouw duurzame woning? Schrijf je dan snel in!

Verkiezing duurzaamste huis van Nederland
Campagnebericht Provincie Gelderland