• Menu

Toekomstbestendig Wonen Lening in de gemeente Aalten

28 december 2020

Woon je in de gemeente Aalten en heb jij plannen om jouw huis duurzamer, toekomstbestendig, asbestvrij of kwalitatief beter te maken? Of heb je een nieuwbouwhuis en wil je deze bijvoorbeeld aardgasvrij maken? Op maandag 25 januari 2021 organiseert Agem Energieloket in samenwerking met gemeente Aalten en SvN een online presentatie over de Toekomstbestendig Wonen Lening.

Gemeente Aalten wil inwoners met deze regeling ondersteunen bij het nemen van duurzame maatregelen in en aan hun woning. Huiseigenaren kunnen tegen een aantrekkelijke rente geld lenen om hun woning toekomstbestendiger te maken. De provincie Gelderland heeft de Toekomstbestendig Wonen Lening ontwikkeld en draagt voor de helft bij aan het budget. De andere helft komt van de gemeente Aalten. Agem Energieloket voert deze regeling uit voor de gemeente Aalten.

Jeroen aan het Rot van Agem Energieloket geeft samen met Mia Buddingh van SvN, jou alle informatie over de Toekomstbestendig Wonen Lening. Wanneer kan je aanspraak maken op zo’n lening? Welke maatregelen moet je treffen en welke leenvormen zijn er eigenlijk? Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen.

Toekomstbestendig Wonen Lening in de gemeente Aalten
Toekomstbestendig Wonen Lening