• Menu

Achterhoekse Duurzame Huizenroute 2020

22 september 2020

- Let op: in verband met corona is de ADHR dit jaar volledig digitaal! - Ieder jaar op de eerste zaterdag van november organiseert Agem Energieloket de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Op 7 november tussen 11:00 en 15:00 kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan een of meerdere deelnemende panden.

In de hele Achterhoek stellen eigenaren van duurzame woningen, bedrijven of andere locaties hun deuren open en delen hun kennis en ervaringen met iedereen die interesse heeft. Een mooie manier voor inwoners uit de Achterhoek om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te zien. En om van de eigenaren te horen wat hun ervaringen en hun tips daarbij zijn.

Er zijn diverse panden te bekijken: van tussenwoningen tot grote, vrijstaande nul-op-de-meter-woningen. De bewoners geven zelf uitgebreid informatie over de maatregelen die zij genomen hebben, welke afwegingen er zijn gemaakt, waar men in de praktijk tegenaan liep en welke ervaringen zijn nu hebben. 

Op www.achterhoekseduurzamehuizenroute.nl is een overzicht te vinden van alle deelnemende objecten en natuurlijk zijn deelnemers duidelijk herkenbaar aan een poster voor het raam.
De toegang is gratis. Je bent van harte welkom!

Achterhoekse Duurzame Huizenroute 2020
Hengelo Gld Lofthuus Berkenkamp