We spelen Junior Energiecoach!

Agem werkt samen met Junior Energiecoach om kinderen bewust te maken van energiebesparing. Iedereen kan immers meewerken aan het besparen van energie. Sterker nog, Junior Energiecoach maakt energiebesparing leuk! Mede namens jouw Achterhoekse gemeente hebben we in totaal 250 gezinnen dit najaar de kans geboden om gratis mee te doen aan Junior Energiecoach.

Wat is Junior Energiecoach?

Junior Energiecoach is een leuk en vooral leerzaam spelprogramma van vijf weken speciaal voor kinderen van 7 tot 12 jaar en hun ouders. Het hele gezin gaat in die periode spelenderwijs aan de slag met leuke filmpjes, opdrachten, spelletjes en interessante weetjes. Naast energiebesparing voert vooral humor de boventoon, want 'met energie kun je lachen'. 

Thuis energie besparen.

Junior Energiecoach leert op een leuke en eenvoudige manier thuis energie besparen. Met als resultaat een schoner milieu en een vollere portemonnee. Agem ondersteunt dit natuurlijk van harte. Bij het verduurzamen van onze regio kunnen naast ouders ook kinderen daar een rol in spelen. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan en 'de grootste piene is geldpiene'.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven voor de editie van 2020 kan helaas niet meer. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van andere leuke acties! 

Meedoen?

Inschrijven voor de editie van 2020 kan helaas niet meer.