Achterhoekse Duurzame Huizenroute.

Let op: dit jaar volledig digitaal!

Ieder jaar organiseert Agem Energieloket de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. In de hele Achterhoek stellen eigenaren van duurzame woningen, bedrijven of andere locaties hun deuren open om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te laten zien aan andere inwoners uit de Achterhoek.

Helaas is het door het coronavirus dit jaar niet mogelijk om de Achterhoekse Duurzame Huizenroute fysiek door te laten gaan. Gelukkig hebben we een goed alternatief: de digitale Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Laat je vanaf 7 november verrassen op deze pagina!

Live kijken!

Tijdens de Lekker Wonen Beurs op 7 november is een van de onderwerpen een duurzame woning uit de Achterhoek. In het interviewt Irina Bosman, organisator van de Achterhoekse Duurzame Huizenroute, Martijn over dit bijzondere huis en de duurzame keuzes die hij gemaakt heeft. Dit webinar is op twee tijdstippen te volgen: 11.15 uur en 15.45 uur. Kijk je ook mee?

Lekker Wonen.

Tijdens de Lekker Wonen Beurs krijg je concrete en bruikbare informatie, adviezen en tips op het gebied van woningverbetering. Dit kan gaan om verduurzaming, maar ook om het veiliger of levensloopbestendig maken van jouw woning. Je hebt deze dag de keus uit 12 inspirerende en informatieve webinars. Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, je woning wilt verduurzamen of dat je kennis wilt opdoen om je woning toekomstbestendig en slim te maken, voor ieder is er wat wils. Ga naar de website en meld je je aan!

Meer inspiratie opdoen?

Veel Achterhoekers hebben hun huis of pand al energiezuinig gemaakt of zonnepanelen op hun dak gelegd. Zij willen hun ervaringen graag delen. Ben je benieuwd naar andere voorbeelden van duurzame gebouwen in de Achterhoek? Bekijk dan de voorbeelden uit de regio. 

Ga naar de voorbeelden uit de Achterhoek

Ook jouw huis laten zien?

De deelnemerslijst voor dit jaar zit inmiddels vol, maar we blijven natuurlijk altijd op zoek naar mooie voorbeelden om Achterhoekers te inspireren. Heb jij een duurzame woning, kantoor of ander object en wil je dit graag laten zien aan de hele Achterhoek? Meld je aan via huizenroute@agem.nl