Bouwkundige / installatietechnische maatregelen. 

Wanneer je beschikt over een eigen woning, kun je investeren in bouwkundige en/of installatietechnische maatregelen. De verschillende mogelijkheden vind je op deze pagina. Indien je graag eerst advies van een specialist wilt, kunnen wij je verder helpen middels een bezoek aan huis. Je maakt gemakkelijk een reservering voor één van onze specialisten via de knop hieronder. Voor veel van deze maatregelen zijn leningen en/of subsidies beschikbaar. Een overzicht van deze regelingen vind je hier

Vraag hier een bezoek aan huis aan

Isoleren en besparen. 

Isoleren kan op verschillende manieren. Klik hieronder door voor meer informatie per optie. 

Man met isolatiemateriaal in zijn handen
Installatieketel

Duurzaam en zuinig verwarmen. 

Klik hieronder door voor meer informatie over de opties voor duurzaam en zuinig verwarmen. 

Duurzame energie.

Klik hieronder door om te ontdekken op welke manier je zelf aan de slag kunt met duurzame energie. Je kunt aan de slag met zonnepanelen, op jouw eigen dak óf een gezamenlijk dak. Wil je direct bijdragen aan de energiekringloop in de Achterhoek, neem dan groene energie af bij Agem!

Zonnepanelen

Hogere ambities. 

Ben jij er klaar voor om nóg een stapje verder te gaan? Lees hier meer over wonen zonder aardgas en een energieneutrale woning.

Vergoeding verwijderen gasaansluiting. 

Wanneer je geen gas meer verbruikt, moet om veiligheidsredenen de gasaansluiting worden verwijderd. Voorheen werden de kosten hiervoor in rekening gebracht bij de consument. Vanaf 1 maart 2021 worden deze kosten tijdelijk vergoed. Lees hier meer, of dien direct een aanvraag in voor het verwijderen van jouw gasaansluiting. 

Sanne legt het uit
  • Interesse

  • Situatie

  • Gemeente

Waar wil je meer over weten?
Bekijk de uitleg van Sanne
Vind hier meer inspiratie over verduurzaming in de Achterhoek!