Maatwerkadvies.

Middels een maatwerkadvies wordt de energieprestatie van jouw woning berekend. Dat wil zeggen dat er gekeken wordt of een woning veel of weinig energie verbruikt.

Bij het opstellen van een energierapport komt een adviseur bij je langs. Deze bekijkt de woning en voert een gesprek met de bewoners. In een adviesrapport wordt de huidige situatie van de woning beschreven en worden mogelijke verbetervoorstellen uitgewerkt.

Een maatwerkadvies is noodzakelijk voor het verkrijgen van de 'subsidie verduurzamen woningen' in de gemeente Oost Gelre. 

Inspiratie
Sanne Ouwens, Programmamedewerker Energieloket.
Sanne Ouwens, Programmamedewerker Energieloket.

"Voor inwoners in Oost Gelre is een maatwerkadvies noodzakelijk voor het verkrijgen van de "Subsidie verduurzamen woningen". Wij kennen de juiste adviseurs die voor jou een maatwerkadvies kunnen opstellen. Woon je niet in Oost Gelre maar wil je wel graag een maatwerkadvies voor jouw woning, geen probleem! Wij helpen iedereen graag verder." - Sanne Ouwens, Programmaleider Energieloket

Onze adviseur.

Maak kennis met onze adviseur! Bouwvisie helpt je graag verder met een maatwerkadvies. Benieuwd naar de adviseur? Of wil je graag een afspraak maken? Klik hieronder door om een afspraak te maken op de Bouwvisie website!

Sanne legt het uit
  • Interesse

  • Situatie

  • Gemeente

Waar wil je meer over weten?
Bekijk de uitleg van Sanne
Vind hier meer inspiratie over verduurzaming in de Achterhoek!