Energie besparen met een gratis energiedisplay!

Energie besparen is goed voor het klimaat én de portemonnee. Met een paar simpele tips kan je al veel bereiken. Wil je ook energie besparen in jouw woning maar weet je niet zo goed hoe? Doe dan mee met het project “Energie besparen met een gratis energiedisplay”. Deelname is gratis.

Wat houdt het project in?

Van de energiecoach ontvang je een energiedisplay, hij of zij zal deze aansluiten op jouw slimme meter. Met de energiedisplay kun je zien wanneer en hoeveel gas en elektra je verbruikt. De energiecoach kan aan de hand van deze gegevens tips geven waar nog winst te behalen is. Het project start in oktober en loopt tot ongeveer februari 2021.

Voor deelname moet jouw slimme meter minimaal van het jaar 2014 zijn! De laatste twee cijfers van de barcode op de slimme meter verwijzen naar het jaartal van de meter. 

Wat wordt er van mij verwacht? 

Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via onderstaande button. Agem Energieloket neemt vervolgens contact met je op. Deelname is gratis!

Let op! Het aantal beschikbare displays in de gemeente Doetinchem zijn inmiddels vergeven. Het is dus niet meer mogelijk om een display aan te vragen wanneer je in de gemeente Doetinchem woont. 

Meld je hier aan!

Redenen om mee te doen.

  • Energie besparen scheelt in de portemonnee.
  • Je ontvangt een waardebon t.w.v. 50 euro voor energiebesparende maatregelen. 
  • Je ontvangt een gratis LED lamp.
  • Je krijgt inzicht in je energieverbruik. 
  • Door energie te besparen draag je bij aan een duurzame Achterhoek en minder negatief effect op het klimaat.
  • Het is interessant om te zien waar de energie in jouw eigen huis naar toe gaat en welk effect kleine aanpassingen al hebben.
  • Deelname is gratis!

Onderstaande gemeenten doen mee: