Onze energiecoach helpt slim besparen.

Vaak is er in je huidige situatie al veel ruimte om te besparen. Met simpele maatregelen zou je al snel honderden euro’s per jaar kunnen besparen! Geen grote investeringen of verbouwingen, maar simpele aanpassingen in jouw dagelijkse leven.

Onze energiecoaches zijn opgeleid om jou op weg te helpen. Als vrijwilliger kan de energiecoach je kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in je energieverbruik en je energierekening te krijgen. Samen met jou kijkt de energiecoach bijvoorbeeld naar het soort verlichting en verwarming in je huis, de hoeveelheid water die je verbruikt, de apparatuur die je gebruikt en de hoogte van je energierekening. Op basis daarvan kan de hij of zij je meteen voorzien van handige bespaartips!

Corona update.

Het coronavirus heeft ook voor onze organisatie gevolgen. Je kunt gewoon je aanvraag voor een specialist indienen. Bij de reservering dien je akkoord te gaan met ons Corona-protocol, waarin je ook leest welke richtlijnen wij hanteren voor fysieke bezoeken. Lees hier verder hoe wij omgaan met de actuele Corona maatregelen. Wil je meer weten? Neem contact op met onze klantenservice!

Agem Energieloket wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, lokale overheden en/of externe partijen. Meer informatie hierover vind je hier.

"Soms weet je zelf niet waar je moet beginnen en dan is het fijn als een onafhankelijk iemand met je meekijkt. De energiecoach komt als vrijwilliger vrijblijvend met je meekijken wat jouw eerste stap zou kunnen zijn op weg naar energiezuiniger wonen!" - Sanne Schrader, Programmamedewerker Energieloket.

Energiecoach Gemeente Aalten

Energiecoach gemeente Aalten

Gratis
Energiecoach Gemeente Berkelland

Energiecoach gemeente Berkelland

Gratis
Energiecoach Gemeente Bronckhorst

Energiecoach gemeente Bronckhorst

Gratis
Energiecoach Gemeente Doesburg

Energiecoach gemeente Doesburg

Gratis
Energiecoach Gemeente Doetinchem

Energiecoach gemeente Doetinchem

Gratis
Energiecoach Gemeente Montferland

Energiecoach gemeente Montferland

Gratis
Energiecoach Gemeente Oost Gelre

Energiecoach gemeente Oost Gelre

Gratis
Energiecoach Gemeente Oude Ijsselstreek (2)

Energiecoach gemeente Oude IJsselstreek

Gratis
Energiecoach Gemeente Winterswijk

Energiecoach gemeente Winterswijk

Gratis