• Menu

Energie opwekken als ondernemer.

Ook voor ondernemers bieden wij verschillende mogelijkheden om energie op te wekken. Energie voor eigen gebruik, of om via Agem terug te leveren aan de Achterhoek. Zo werken we samen naar een energiepositieve Achterhoek! Op deze pagina vind je de programma's waarmee wij jou kunnen helpen energie op te wekken. 

Drietal schuren met op dak zonnepanelen

Zonnige Bedrijven.

Ben jij ondernemer en heb jij een bedrijfspand met een groot dak? Je kunt dan van je bedrijf een Zonnig Bedrijf maken! Agem ondersteunt je in het hele traject tot realisatie van een dak vol zonnepanelen. Agem voert dit programma uit voor de Achterhoekse gemeenten, met ondersteuning van Provincie Gelderland. Klik hier voor meer informatie over het programma Zonnige Bedrijven.

Veldopstelling met zonnepanelen

Zon op Erf.

Stoppen als boerenbedrijf en doorstarten als zonneboer. Het kan in de Achterhoek! Op veel leegkomende erven van veehouders en agrarische bedrijven bestaat de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Zo ontstaat er een nieuwe bron van inkomsten. Klik hier voor meer informatie over Zon op Erf. 

Subsidies en leningen voor ondernemers

Voor het opwekken van energie als ondernemer zijn een aantal financiële regelingen beschikbaar. Klik hieronder door op één van de regelingen om te zien of jij hiervoor in aanmerking komt. Liever een totaaloverzicht? Klik dan hier

Subsidies en leningen voor verenigingen en instellingen

Voor instellingen en verenigingen zijn aparte regelingen beschikbaar. Deze vind je hieronder. Klik hier voor een totaaloverzicht. 

Terugleveren.

Wek jij met jouw onderneming meer op dan je zelf nodig hebt? Dan kun je deze energie terugleveren aan Agem. Door deze energie terug te leveren, kunnen wij meer Achterhoekers voorzien van echte groene energie! Neem voor meer informatie over terugleveren contact met ons op.

 

Neem contact met ons op