Wopereis.

Wopereis Groep bestaat uit verschillende productiebedrijven die jaarlijks vele projecten realiseren. Met een krachtige basis en ervaring sinds 1931, is Wopereis een volwaardig partner in vele segmenten. Eén van die segmenten betreft solar, de gespecialiseerde tak voor ontwikkeling, montage en installatie van duurzame pv-systemen.

“Iedere pv-installatie is anders en de mogelijkheden zijn onder meer afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak of grondstuk, de zoninstraling, de oriëntatie van het dak, het energieverbruik en de schaduwval. Wij voorzien dan ook in maatwerk, zodat voor iedere situatie een passende oplossing geboden kan worden!”

Jarenlange ervaring.

De pv-systemen van Wopereis worden geleverd aan de zakelijke en agrarische markt en voorzien jarenlang in zonnestroom. De duurzaam opgewekte energie wordt gebruikt in huishoudens, ondernemingen en ter exploitatie.

“Op basis van jarenlange (internationale) ervaring en vakkundigheid biedt Wopereis een totaalpakket bestaande uit een professioneel systeemontwerp en haalbaarheidsstudie, een nauwkeurige rendementsberekening en een betrouwbaar systeem geïnstalleerd volgens VCA, NEN en TÜV richtlijnen.”

De voordelen.

De twee belangrijke voordelen van het opwekken van elektriciteit met zonnepanelen vormen hierbij de uitgangspunten. Ten eerste biedt een pv-systeem financiële voordelen. Ten tweede zorgt een pv-systeem voor een energievoorziening die vrij is van uitstoot van schadelijke CO2-gassen, waardoor een bijdrage kan worden geleverd aan een schoner milieu. Duurzame energie wordt dan ook steeds belangrijker binnen onze maatschappij om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan, om zo de temperatuurstijging op aarde tegen te houden. Met een eigen pv-systeem kun je daar dus ook zelf een bijdrage aan leveren!

Wopereis helpt je met een pv-systeem op maat, berekent de financiële haalbaarheid, verzorgt de montage en installatie én regelt de monitoring en het onderhoud van het pv-systeem.

Contactgegevens:

Neem contact op met Wopereis

Benieuwd naar gerealiseerd werk van Wopereis?

Wij hebben een aantal mooie projecten gerealiseerd met Wopereis, waaronder het postcoderoosproject Zon op dak Wopa en Kei Zonnig Lichtenvoorde. Op de website van Wopereis zijn foto's te vinden van de werkzaamheden die zij hebben uitgevoerd in samenwerking met Energiecoöperatie Zonnig Zieuwent. Luchtbeelden van het project zijn hier te bekijken!

Meer weten? Bezoek de website van Wopereis of bekijk alle Premium Partners