Tenten Solar.

Tenten Solar is specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. De organisatie is hierbij gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).

“Zonnepanelen kunnen voor jou een grote kostenbesparing opleveren! Door het laten plaatsen van zonnepanelen kan de stroomrekening flink verlaagd worden of zelfs op nul uitkomen.”

Advisering.

“Zonne-energie is een specialistisch vakgebied waarin wij onze klanten graag ontzorgen. Wij adviseren graag over een duurzame investering in een pv-systeem én installeren de zonnepanelen zelf. Ook kunnen wij adviseren op het gebied van subsidies, btw compensaties en andere fiscale aspecten.”

Sectoren.

Niet alleen voor de particulier biedt Tenten Solar passende oplossingen. Ook in de agrarische sector, het MKB en de semi-overheid is Tenten Solar geen onbekende. Naast het adviseren, leveren en installeren van zonnepanelen kun je ook ontzorgd worden op het gebied van leasing van zonnepanelen.

Zonnepanelen Kenniscentrum.

Heb je nog vragen over zonnepanelen? Tenten Solar biedt middels het ‘Zonnepanelen Kenniscentrum’ antwoord op veel vragen over bijvoorbeeld het rendement, de werking van zonnepanelen en de terugverdientijd.

Contactgegevens:

Neem contact op met Tenten Solar

Benieuwd naar gerealiseerd werk van Tenten Solar?

Samen met Energiecoöperatie Groenkracht Groenlo is een postcoderoosproject gerealiseerd op locatie Marianum. Lees hier meer over dit project of bekijk de beelden

Meer weten? Bezoek de website van Tenten Solar of bekijk alle Premium Partners