Kremer.

Kremer is een technisch, innovatief familiebedrijf met alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Eén van deze disciplines betreft duurzame technieken. Een verantwoorde investering voor de toekomst.

“Onze missie is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al meer dan 50 jaar!”

Duurzaam ondernemen.

“In de huidige economie is duurzaam ondernemen en daarbij duurzaam produceren niet meer weg te denken. Er is steeds meer behoefte aan grondstoffen en energie, waardoor de huidige energiebronnen uitgeput raken. Efficiënter omgaan met de beschikbare middelen is daarom een pré, voor elke organisatie.” Maar hoe pak je dit op de juiste manier aan voor jouw organisatie?

Advisering en toepassing.

Zonnepanelen en elektrisch rijden zijn hiervoor goede mogelijkheden. Maar vergeet ook niet het maken van een energiescan van de totale installatie of het systeem, om goed inzicht te verkrijgen in het energieverbruik. “Kremer kan hier kijken naar de problemen die zich voordoen en daarover adviseren. Wij houden ons bezig met het adviseren en toepassen van duurzame technologieën op het gebied van nieuwbouw, beheer en onderhoud van technische installaties. Hierbij proberen we het zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken!”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kremer besteedt zelf ook veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo voldoet het nieuwste bedrijfspand aan de normen van duurzaamheid en heeft hiervoor van Senter Novem het predicaat “Zeer duurzaam bedrijfspand” ontvangen. Inclusief groenverklaring en groenfinanciering. Maar denk ook aan optimalisering van de interne energiehuishouding door gebruik te maken van warmtepompen voor verwarming en koeling, daglichtregelingen en aanwezigheidsindicaties. Ook de eerste laadpalen voor elektrische auto’s zijn inmiddels operationeel in ‘s-Heerenberg!

Contactgegevens:

Neem contact op met Kremer

Benieuwd naar gerealiseerd werk van Kremer?

Binnen ons programma Zonnige Bedrijven hebben we in samenwerking met Kremer een zonnedak gerealiseerd bij Kramp in Varsseveld. Meer informatie hierover vind je op de Energized by Kramp website of op onze Zonnige Bedrijven pagina. Op ons YouTube kanaal is een uniek kijkje vanuit de lucht te zien!

Meer weten? Bezoek de website van Kremer of bekijk alle Premium Partners