• Menu
Winterswijk G Met Logo

Energie in de gemeente Winterswijk.

Woon jij in de gemeente Winterswijk of ben je ondernemer in deze gemeente? Op de pagina van Centrum Duurzaam Winterswijk vind je alle informatie over de mogelijkheden om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen, de financiering hiervan en de initiatieven die er in jouw gemeente zijn.  Ook zie je hieronder welke adviesdiensten wij aanbieden en welke energiecoöperatie actief is in de gemeente Winterswijk.

Centrum Duurzaam Winterswijk

Loop je liever een keertje binnen bij een fysiek loket? In het Centrum Duurzaam Winterswijk kunnen inwoners van Gemeente Winterswijk onder andere terecht voor vragen over energie besparen, duurzaam opwekken van energie en beschikbare subsidies en regelingen.

  • Adres: Mevrouw Kuipers - Rietbergplein 1, 7101 DD Winterswijk
  • Telefoonnummer: 0543-543100

Moeite met je energierekening?

Heb je op dit moment moeite om je energierekening te betalen? En zoek je hulp om te besparen? Meld je dan aan bij Centrum Duurzaam Winterswijk en krijg gratis hulp en ondersteuning van een Energiebespaarmaatje en de Energieconciërge.

Energiecoöperatie in de gemeente Winterswijk. 

Het verduurzamen van de omgeving, dat is waar een energiecoöperatie voor gaat. Leden binnen een coöperatie zetten zich in om gezamenlijke opwek projecten op te zetten, waar deelnemers van kunnen profiteren. Hiernaast zie je de energiecoöperatie in de gemeente Winterswijk die lid is van Agem.
Klik op het logo voor meer informatie. 

Logo Energiecooperatie

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets over energie besparen, opwekken, energie afnemen via Agem en onze ontwikkelingen als beweging. 

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen