Energie in de gemeente Doetinchem.

Woon jij in de gemeente Doetinchem of ben je ondernemer in deze gemeente? Op deze pagina vind je alle informatie over de mogelijkheden om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen, de financiering hiervan en de initiatieven die er in jouw gemeente zijn. Natuurlijk voorzien wij inwoners en bedrijven in de gemeente Doetinchem ook van duurzame energie

Bekijk hieronder alle programma's, subsidies en leningen die op dit moment beschikbaar zijn. Ook zie je hieronder welke adviesdiensten wij aanbieden en welke energiecoöperatie actief is in de gemeente Doetinchem.

Deze programma's zijn er voor jou.

Als inwoner van- of ondernemer in gemeente Doetinchem kun je deelnemen aan verschillende lopende programma’s. Dit kan een kortlopende actie zijn zoals een collectieve inkoopactie of een langlopend traject. Onze verschillende programma's en initiatieven hebben één ding gemeen: ze dragen bij aan onze visie op een sterke, duurzame regio. Zo maken we samen de Achterhoek groener en sterker en jij profiteert er direct van!

Bespaarprogramma's gemeente Doetinchem

Opwekprogramma's gemeente Doetinchem

Advies van een specialist

Of je nu hulp wilt bij het starten met besparen óf al goed bezig bent maar tegen vragen aanloopt: onze specialisten helpen je verder. In de gemeente Doetinchem kun je een energiecoach, telefonisch consult of bezoek aan huis opvragen. Hieronder vind je meer informatie over deze adviesdiensten van Agem Energieloket. Wil je hulp bij het aanvragen van een definitief energielabel? Klik dan hier

Energiecoach Gemeente Doetinchem

Energiecoach gemeente Doetinchem

Gratis
Telefonisch Consult Gemeente Doetinchem

Telefonisch consult gemeente Doetinchem

Gratis
Bezoek Aan Huis Gemeente Doetinchem

Bezoek aan huis gemeente Doetinchem

€ 50,00

Energiecoöperatie in de gemeente Doetinchem. 

Het verduurzamen van de omgeving, dat is waar een energiecoöperatie voor gaat. Leden binnen een coöperatie zetten zich in om gezamenlijke opwek projecten op te zetten, waar deelnemers van kunnen profiteren. Hiernaast zie je de energiecoöperatie in de gemeente Doetinchem die lid is van Agem. Klik op het logo voor meer informatie. 

Logo CDD

Welke financiële hulpmiddelen zijn er in de gemeente Doetinchem?

Verduurzamen levert in de meeste gevallen geld op, maar vraagt ook om een investering. Er zijn landelijke, provinciale én gemeentelijke leningen en subsidies beschikbaar. Lastig? Wij zorgen voor overzicht! 

Op onze website vind je het volledige aanbod aan subsidies en leningen, beschikbaar in de gemeente Doetinchem. Op onze subsidies en leningen pagina kan je makkelijk een filter aanbrengen om meer overzicht te krijgen voor jouw persoonlijke situatie. Hieronder vind je een aantal leningen en subsidies, klik op de button hieronder voor het complete overzicht voor de gemeente Doetinchem. 

Toekomstbestendig Wonen Lening

Lees verder over deze lening als jij jouw huis duurzamer (bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen), Toekomstbestendig, astbestvrij of gewoon kwalitatief beter wilt maken. Ook voor het aardgasvrij maken van een nieuwbouwhuis kun je deze lening aanvragen.

Aalten, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Berkelland, Doesburg

Stimuleringslening non-profit organisaties

Deze lening is speciaal voor het verduurzamen van accommodaties van maatschappelijke organisaties zoals stichtingen, scholen en sportverenigingen.

Alle gemeenten

Afkoppelsubsidie regenwater gemeente Doetinchem

De subsidie biedt een vergoeding voor inwoners die hun regenwaterafvoer afkoppelen van het riool en met het schone regenwater het grondwater aanvullen.

Gemeente Doetinchem

Bekijk alle subsidies en leningen in de gemeente Doetinchem

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets over energie besparen, opwekken, energie afnemen via Agem en onze ontwikkelingen als beweging. 

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen