Welke financiële hulpmiddelen zijn er voor mij?

Er zijn verschillende subsidies en leningen beschikbaar ter ondersteuning van het verbeteren van jouw huis. Een aantal regelingen worden aangeboden vanuit de Rijksoverheid of Provincie en gelden daarbij voor iedereen. De Achterhoekse gemeenten bieden hun inwoners ook subsidies en leningen aan, die per gemeente kunnen verschillen. Waar jij vervolgens de producten ten behoeve van verduurzaming aanschaft, is helemaal aan jou. Lastig? Wij zorgen voor overzicht! Maak een selectie voor jouw situatie om direct te zien voor welke regelingen jij in aanmerking komt.

De prijzen voor stroom en gas stijgen snel. Heb jij moeite om jouw energierekeningen te betalen? Er is hulp voor mensen die hierdoor in financiële problemen komen.

Een paar handen waarop contant geld ligt

Checklist facturen

Wil jij uitgevoerde maatregelen laten uitbetalen vanuit het bouwdepot van een door jou aangevraagde lening? Lees hier hoe je dat doet!

Waar wil je iets over weten?

Asbest en slopen

Duurzaam vervoer

Duurzame energie afnemen

Energiebesparing

Gasbesparing

Inzicht in energieverbruik

Isolatie

Levensloop bestendig wonen

Subsidies en leningen

Verwarming

Zonne-energie

Wat is je situatie?

Groot bedrijf

Huurwoning

Koopwoning

Maatschappelijke organisatie

MKB bedrijf

Monument

VvE

Subsidie of lening?

Lening

Subsidie

Kies je gemeente

Aalten

Berkelland

Bronckhorst

Doesburg

Doetinchem

Montferland

Oost Gelre

Oude IJsselstreek

Winterswijk

Jouw resultaten: 4 subsidies en leningen

Stimuleringslening bedrijven en instellingen gemeente Berkelland

De stimuleringslening maakt de investering in bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, warmtepompen, LED verlichting en zonnepanelen mogelijk voor bedrijven en instellingen.

Gemeente Berkelland

Stimuleringslening kleine en micro ondernemingen gemeente Doetinchem

De stimuleringslening maakt de investering in bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, warmtepompen, LED verlichting en zonnepanelen mogelijk voor kleine en micro ondernemingen.

Gemeente Doetinchem

Stimuleringslening kleine en micro ondernemingen gemeente Oude IJsselstreek

De stimuleringslening maakt de investering in bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, warmtepompen, LED verlichting en zonnepanelen mogelijk voor kleine en micro ondernemingen.

Gemeente Oude IJsselstreek

BNG Duurzaamheidsfonds

Het BNG Duurzaamheidsfonds is een initiatief van de BNG Bank en wordt ondersteund door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Zij financieren zakelijke projecten van bedrijven of verenigingen die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelen van gemeenten of provincies. Zij leveren hiermee een bijdrage aan een energie neutralere en toekomstbestendige samenleving.

Alle gemeenten

Vragen?

Heb je nog vragen over subsidies en leningen? Of wil je graag advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie? Bel dan met onze klantenservice! Je kunt ons bereiken via 0314 - 820 360 of energieloket@agem.nl

Eva Russchen - Team Klantenservice
Eva Russchen - Team Klantenservice
Sanne legt het uit
  • Interesse

  • Situatie

  • Gemeente

Waar wil je meer over weten?
Bekijk de uitleg van Sanne
Vind hier meer inspiratie over verduurzaming in de Achterhoek!