Subsidies & leningen voor het verbeteren van jouw huis.

Er zijn verschillende subsidies en leningen beschikbaar ter ondersteuning van het verbeteren van jouw huis. Een aantal regelingen worden aangeboden vanuit de Rijksoverheid of Provincie en gelden daarbij voor iedereen. De Achterhoekse gemeenten bieden hun inwoners ook subsidies en leningen aan, die per gemeente kunnen verschillen. Waar jij vervolgens de producten ten behoeve van verduurzaming aanschaft, is helemaal aan jou.

Lastig? Wij zorgen voor overzicht! Maak een selectie voor jouw situatie om direct te zien voor welke regelingen jij in aanmerking komt.

 

Checklist facturen

Wil jij uitgevoerde maatregelen laten uitbetalen vanuit het bouwdepot van een door jou aangevraagde lening? Lees hier hoe je dat doet!

Waar wil je iets over weten?

Isolatie

Overige

Zonne-energie

Duurzame verwarming

Inzicht in energieverbruik

Kleine besparingsmaatregelen

Groene Achterhoekse energie

Wat is je situatie?

Koophuis

Vereniging of instelling

MKB bedrijf

Groot bedrijf

VvE

Huurhuis

Subsidie of lening?

Subsidie

Lening

Kies je gemeente

Berkelland

Montferland

Doetinchem

Oude IJsselstreek

Bronckhorst

Oost Gelre

Aalten

Winterswijk

Jouw resultaten: 4 subsidies en leningen

Stimuleringslening bedrijven en instellingen gemeente Berkelland

De stimuleringslening maakt de investering in bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, warmtepompen, LED verlichting en zonnepanelen mogelijk voor bedrijven en instellingen.

Gemeente Berkelland

Stimuleringslening kleine en micro ondernemingen gemeente Doetinchem

De stimuleringslening maakt de investering in bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, warmtepompen, LED verlichting en zonnepanelen mogelijk voor kleine en micro ondernemingen.

Gemeente Doetinchem

Stimuleringslening kleine en micro ondernemingen gemeente Oude IJsselstreek

De stimuleringslening maakt de investering in bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, warmtepompen, LED verlichting en zonnepanelen mogelijk voor kleine en micro ondernemingen.

Gemeente Oude IJsselstreek

Subsidie energiebesparing gezamenlijke initiatieven

De subsidie energiebesparing is er voor gezamenlijk initiatieven als restwarmteprojecten, aardwarmte installaties, warmtepompen, zonneboilers, windturbines, zonnedaken, zon- grondopstellingen, energieopslag en biomassa(verbrandings)installaties.

Gemeente Berkelland