Maatwerkadvies.

Middels een maatwerkadvies wordt de energie-index van jouw woning berekend. De energie-index is een getal die de energiezuinigheid van een woning aangeeft en wordt vooral gebaseerd op bouwkundige en installatietechnische aspecten. Zo wordt bijvoorbeeld bekeken hoe een huis is gebouwd en geïsoleerd, maar ook hoe het huis op dit moment wordt verwarmd. 

Het opstellen van een energie-index gebeurt via een EPA-maatwerkadvies. Een adviseur komt bij je langs, bekijkt de woning en voert een gesprek met de bewoners. In een adviesrapport wordt de huidige situatie van de woning beschreven en worden mogelijke verbetervoorstellen uitgewerkt. Dit is inclusief o.a. een kostenindicatie, besparingen en terugverdientijd. 

Dit hele pakket is een maatwerkadvies. Een maatwerkadvies is noodzakelijk voor het verkrijgen van de 'subsidie verduurzamen woningen' in de gemeente Oost Gelre. 

Handen die een papierenhuisje vasthouden.

De voordelen.

De belangrijkste voordelen van een maatwerkadvies:

  • Je krijgt een gedetailleerde beschrijving van jouw woning, inclusief advies over mogelijke verbeteringen
  • Je krijgt inzicht in het effect van de mogelijke verbeteringen op jouw energielabel
  • Het advies is een goede basis voor het verder energiezuinig en duurzamer maken van jouw woning. 
Sanne Ouwens, Programmamedewerker Energieloket.
Sanne Ouwens, Programmamedewerker Energieloket.

"Voor inwoners in Oost Gelre is een maatwerkadvies noodzakelijk voor het verkrijgen van de "Subsidie verduurzamen woningen". Wij kennen de juiste adviseurs die voor jou een maatwerkadvies kunnen opstellen. Woon je niet in Oost Gelre maar wil je wel graag een maatwerkadvies voor jouw woning, geen probleem! Wij helpen iedereen graag verder." - Sanne Ouwens, Programmaleider Energieloket

Onze adviseurs.

Maak kennis met onze adviseurs! Zij helpen je graag verder met een maatwerkadvies. Klik hieronder door voor meer informatie over de adviseurs en hun prijzen. Je kunt ook direct een reservering maken!

Bouwvisie

Frank Postma

Vanaf € 426,55
Huistotaal

Casper Mellink

Vanaf € 426,55
Sanne legt het uit
  • Interesse

  • Situatie

  • Gemeente

Waar wil je meer over weten?
Bekijk de uitleg van Sanne
Vind hier meer inspiratie over verduurzaming in de Achterhoek!