Onze energiecoach helpt slim besparen.

Vaak is er in je huidige situatie al veel ruimte om te besparen. Met simpele maatregelen zou je al snel honderden euro’s per jaar kunnen besparen! Geen grote investeringen of verbouwingen, maar simpele aanpassingen in jouw dagelijkse leven.

Onze energiecoaches zijn opgeleid om jou op weg te helpen. Als vrijwilliger kan de energiecoach je kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in je energieverbruik en je energierekening te krijgen. Samen met jou kijkt de energiecoach bijvoorbeeld naar het soort verlichting en verwarming in je huis, de hoeveelheid water die je verbruikt, de apparatuur die je gebruikt en de hoogte van je energierekening. Op basis daarvan kan de hij of zij je meteen voorzien van handige bespaartips!

Voorlopig bestaat de mogelijkheid om een afspraak met een expert aan te vragen, maar nog niet in te plannen. Wij zullen contact met je opnemen zodra we meer inzicht hebben wanneer de bezoeken weer fysiek plaats kunnen vinden.

Gezocht energiecoaches!

Vind je het leuk om tips te geven voor een beter milieu én voor een lagere energierekening voor bewoners van huur- en koopwoningen in de Achterhoek? Heb je ervaring met energie besparen in je eigen woning? En heb je wat tijd en energie over ? Dan zoeken wij jou!

Met name in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost-Gelre en Oude IJsselstreek hebben wij dringend nieuwe vrijwilligers nodig.
Meld je nu aan!

Energiecoach Gemeente Aalten

Energiecoach gemeente Aalten

Gratis
Energiecoach Gemeente Berkelland

Energiecoach gemeente Berkelland

Gratis
Energiecoach Gemeente Bronckhorst

Energiecoach gemeente Bronckhorst

Gratis
Energiecoach Gemeente Doetinchem

Energiecoach gemeente Doetinchem

Gratis
Energiecoach Gemeente Montferland

Energiecoach gemeente Montferland

Gratis
Energiecoach Gemeente Oost Gelre

Energiecoach gemeente Oost Gelre

Gratis
Energiecoach Gemeente Oude Ijsselstreek (1)

Energiecoach gemeente Oude IJsselstreek

Gratis
Energiecoach Gemeente Winterswijk

Energiecoach gemeente Winterswijk

Gratis