Bezoek aan huis door een energiespecialist.

Is vloerisolatie in mijn huis wel mogelijk? Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen? Hoe kan ik die vochtplek aan mijn plafond verhelpen? Soms zijn er vragen waarvoor je graag eens iemand met verstand van zaken wilt laten meekijken in je huis. Maar het advies wat een leverancier geeft is vaak niet onafhankelijk. En het inhuren van een onafhankelijk adviseur kan hoge kosten met zich meebrengen.

Tijdens een bezoek aan huis kijkt onze adviseur met je mee in huis. De adviseur is een ervaren professional met ruime kennis die veel van je vragen zal kunnen beantwoorden. Ook denkt hij graag mee in de wensen en idee├źn die je hebt over het energiezuiniger maken van je huis. Geheel vrijblijvend voorziet hij je van bruikbare tips en oplossingen die zijn afgestemd op jouw woning. Zo weet je direct wat in jouw situatie wel en niet mogelijk of verstandig is en wat je vervolgstappen kunnen zijn. Wat je hier vervolgens mee doet bepaal je helemaal zelf. Door een bijdrage van je gemeente kun je dit bezoek aan huis aanvragen voor een aantrekkelijk tarief.

Voorlopig bestaat de mogelijkheid om een afspraak met een expert aan te vragen, maar nog niet in te plannen. Wij zullen contact met je opnemen zodra we meer inzicht hebben wanneer de bezoeken weer fysiek plaats kunnen vinden. Eventueel kan -afhankelijk van de vragen- in overleg met onze klantenservice een afspraak ingepland worden voor een telefonisch adviesgesprek.

Bezoek Aan Huis Gemeente Aalten

Bezoek aan huis gemeente Aalten

€ 50,00
Bezoek Aan Huis Gemeente Berkelland

Bezoek aan huis gemeente Berkelland

€ 50,00
Bezoek Aan Huis Gemeente Bronckhorst

Bezoek aan huis gemeente Bronckhorst

€ 50,00
Bezoek Aan Huis Gemeente Doetinchem

Bezoek aan huis gemeente Doetinchem

€ 50,00
Bezoek Aan Huis Gemeente Montferland

Bezoek aan huis gemeente Montferland

€ 50,00
Bezoek Aan Huis Gemeente Oost Gelre

Bezoek aan huis gemeente Oost Gelre

€ 50,00
Bezoek Aan Huis Gemeente Oude Ijsselstreek

Bezoek aan huis gemeente Oude IJsselstreek

€ 50,00
Bezoek Aan Huis Gemeente Winterswijk

Bezoek aan huis gemeente Winterswijk

€ 50,00